Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За или против ракийката:)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе дайте ми на мене една стооктанова дядова усуканица с една хубава салатка, пък стойте и ме гледайте как спИртувам... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
    N.Y. State of Mind

Коментар

У нас в Ботевград се вари гроздова, джанкова и сливова ракиика с тея постове от петък ми се е припило и най-накрая снощи се прибрах в ботевград да видя наще малии ама мн е хубава дренковата ( от дренки ) с една зелена салатка... па после се почнаха едни скари..винце... За съжаление бе толкова хубаво снощи, че днес не мога да погледна ракийка Ама мисля си взема 1-2 литра за софия..може да потрябва за лекп.п. то родата е сварила кам 1 тон общо...даже успяваме да оставим и да отлежи п.п.2 ’няма по-хубаво от това да ходиш на гости при роднините"
      Bravo 1.6 16V

Коментар

mixifixi написа:
        ... бе толкова хубаво снощи, че днес не мога да погледна ракийка Ама мисля си взема 1-2 литра за софия..може да потрябва за лекп.п. то родата е сварила кам 1 тон общо...даже успяваме да оставим и да отлежи п.п.2 ’няма по-хубаво от това да ходиш на гости при роднините"
        Малиййй ши съ спиртосаш ве! 1 тон!!! Туй си е направо винпром бе братче!
        Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Nino написа:
          mixifixi написа:
          "една дедова скоросмъртница и хубава кисела трушийка и сичко е подредено табиетлийската на масата" за това иде реч...даже тук в офиса се замечтах .. тази вечер мисля да викна едни приятели на гости... подредена масичка, стегнато..абе направо нямам търпение да си ида :P :P
          Уф па и убав моабет... мани, лиги ми протекоа... днес от Велинград съм донесол 5л, лятна дизелова от вишни.... не вишновка, като "спринт дизел" е... и 2 л. преварка /двойно препечена/ гроздова, тя е като V-POWER!!!!! Всичкото е на текущи 42 градуса....шшшшт да не разбере Киро, че довтасал???!!!
          Ех мама му стара!!! Днес бях по Софето... Ако съм знаел можеше да видя оранжевия господин. Май ми отслабва обонянието... :P
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

FIAT Marea 1.8 16V ELX

Коментар

Одъртях, а така и не се научих да я пия... Определено не отричам-все пак това е част от българската самоличност!
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

още нещо по темата... http://www.snimka.bg/album.php?album_id=102263става и за only in Bulgaria
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                X