Абе дайте ми на мене една стооктанова дядова усуканица с една хубава салатка, пък стойте и ме гледайте как спИртувам... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За или против ракийката:)
Collapse
X
-
У нас в Ботевград се вари гроздова, джанкова и сливова ракиика с тея постове от петък ми се е припило и най-накрая снощи се прибрах в ботевград да видя наще малии ама мн е хубава дренковата ( от дренки ) с една зелена салатка... па после се почнаха едни скари..винце... За съжаление бе толкова хубаво снощи, че днес не мога да погледна ракийка Ама мисля си взема 1-2 литра за софия..може да потрябва за лекп.п. то родата е сварила кам 1 тон общо...даже успяваме да оставим и да отлежи п.п.2 ’няма по-хубаво от това да ходиш на гости при роднините"Bravo 1.6 16V
Коментар
-
mixifixi написа:... бе толкова хубаво снощи, че днес не мога да погледна ракийка Ама мисля си взема 1-2 литра за софия..може да потрябва за лекп.п. то родата е сварила кам 1 тон общо...даже успяваме да оставим и да отлежи п.п.2 ’няма по-хубаво от това да ходиш на гости при роднините"Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Nino написа:mixifixi написа:"една дедова скоросмъртница и хубава кисела трушийка и сичко е подредено табиетлийската на масата" за това иде реч...даже тук в офиса се замечтах .. тази вечер мисля да викна едни приятели на гости... подредена масичка, стегнато..абе направо нямам търпение да си ида :P :PVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
още нещо по темата... http://www.snimka.bg/album.php?album_id=102263става и за only in BulgariaFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар