Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За или против ракийката:)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За или против ракийката:)

Колеги, бих пуснал една анкета, кой какво пие,но не знам как Иначе кажете мнението си по въпроса: Обичате ли домашната ракиийка с хубава салатка ( или туршийка ) ? Кой колко пие и какво мислите по въпроса за акцизите. Всъщност то е ясно какво мислим, а въпросът е какво може да направим срещу този акциз...
    Bravo 1.6 16V

Всеки с по казан в банята (кухнята, мазатъ и т.н.), това е решението за акциза! Сега по сериозничко. Аз такова не пия попринцип или по-скоро само купешката, което няма ама нииииищо общо с ракията, ни кат’ пиене, ни кат’ вкусови качества. Ама сега, като има една дедова скоросмъртница и хубава кисела трушийка и сичко е подредено табиетлийската на масата, мезета едно друго както е по дебелите книги как да откажеш...

Коментар

"една дедова скоросмъртница и хубава кисела трушийка и сичко е подредено табиетлийската на масата" за това иде реч...даже тук в офиса се замечтах .. тази вечер мисля да викна едни приятели на гости... подредена масичка, стегнато..абе направо нямам търпение да си ида :P :P
      Bravo 1.6 16V

Коментар

лично аз ракия не варя....кума ми има 80 дка лозя - ходя да помагам при брането и като му кажа - носи / 55 градуса, седяла в черничево буре... /дядото праща кайсиевка... имам си мярка - едни чашки от текила по 40 гр. - и вечер с благоверната - по 1 по две мярки задължително!!! това е за сплотяване на семейството в краен случай - сестра ми е технолог в местния винпром..... сега като почне една завист....колкото до салатката..... последното ми откритие е настърган алабаш с настърган морков и магданозче отгоре... добавя се сол, оцет и олио на вкус....ха наздраве!!!
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Абе какво е това заглавие на тема бе колега????Я махни тая дума ПРОТИВ от там веднага.Пледагам заглавието да стане " За или да на домашната ракийка"А иначе не само че употребявам, но и варя редовно вече 5-6 години и смея да кажа че я правя много добра.А какво да ви обяснявам как я пия, много ясно със салатка, макар да не си падам много по туршиите - предпочитам зимата картофки с лук или праз, млечна, руска, а най се кефя на една дето жената я прави под мой строг надзор - печен белен патладжан смелен, печена белена чушка - на късчета, пресен домат - на кубчета(ако няма може и от консерва), лук, чесън, магданоз (може и замразен), сол, олио, оцет и ... майка да яде, на дете да не дава... Ама тая салатка изисква предварителна подготовка през септември - печене и замразяване на чушки и патладжани.А лятото - квото зелено дал господ.
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Да махаш това "против", че ще те банна! Да живее домашната ракия! Да живее ракията въобще! Да живее и салатата! (каквато има - не отказвам)
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

малиии хора, ама аз съм сладокус..ся като се прибирам ще трябва да обиколя Била и Фантастико да търся продукти жалко, че вкъщи нямам нет...щях да си измисля менюто са събота и неделя... Иначе и майка като си ида вкъщи прави салата с печен патладжан, чушки, майонеза, чесън и магданоз...май и кис.мляко,ама незнам.. Днес ще заложа на картофената салата и китайското зеле..
              Bravo 1.6 16V

Коментар

ТВЪРДО ПРОТИВ!Най-добре пусни анкета, резултата сигурно ще бъде 2999 "ЗА" и 1 "ПРОТИВ", като тоя 1 ще съм аз! Аз съм абсолютен трезвеник, само на Нова година пия. Ама точно тогава като се отрежа и си наваксвам!П.С. Гледайте да спортувате повече и заебете тия ракии!А сега е време да ми теглите една ...

Коментар

wwweb написа:
                  А сега е време да ми теглите една ...
                  Ааа! Няма, няма. Ама ха наздраве!

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                    wwweb написа:
                    А сега е време да ми теглите една ...
                    Ааа! Няма, няма. Ама ха наздраве!
                    Ха ха, ай наздраве! Те тва беше, пропих и аз

Коментар

Бе хора какво правите,малко милост нощна смяна съм тая вечер!!! Салатки,ракиики ми то без това на никъде!всяка вечер задължително 50-60гр за аперитив,а кога си се съберем по-свои това си е направо напиване!! :D НО никога не шофирам употребил алкохол! И наздраве на всички!
                      FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
                      FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

...

Коментар

Що клетви и псувни са отнесли тези,където измислиха акциза не е истина! Дядо ми всеки път като се видим и ги псува, като добавя "що не си откраднах един шмайзер от фронта и като влезеш в народното събрание наред трепи м..а им д...а.....". Много му се насъбра на обикновенния българин напоследък и това с акциза ще избие нанякъде.Почнали са от гранична полиция обиколки надолу по южна България,но засега май само по публичните казани.Не знам как ще тръгнат да влизат по дворовете и мазетата,но си имам едно на ум.
                          Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

tzetzo_slavista написа:
                            Не знам как ще тръгнат да влизат по дворовете и мазетата,но си имам едно на ум.
                            Точно това като се случи, все ми се струва, че някой поизнервен барутлия ще вземе да бастиса един-двама бирници...

Коментар

ракийката си е блага работа, а от на дядо ракийката и винцето по-убаво нема , пък като питат - нищо не сме варили тази година
                              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                              e30 forever!

Коментар

Working...
                              X