Моля , ви кажeтe ми какво пълномощно трябва да си извадя, за да може родителите ми да ми регистрират колата в данъчното? Трябва ли да е нотариално заверено?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
пълномощно
Collapse
X
-
Re: пълномощно
mixifixi написа:Моля , ви кажeтe ми какво пълномощно трябва да си извадя, за да може родителите ми да ми регистрират колата в данъчното? Трябва ли да е нотариално заверено?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
би трябвало ,ама...варнали са баща ми, въпреки,че се е разправял със служителите, а и ги познава. Имало нова наредба..др. бр...Сега или трябва да пътувам до там, а нямам никакво време, или да правя пълномощно. Затова питам, дали трябва да е заверено или може да е без нотариална заверка?Bravo 1.6 16V
Коментар
-
mixifixi написа:би трябвало ,ама...варнали са баща ми, въпреки,че се е разправял със служителите, а и ги познава. Имало нова наредба..др. бр...Сега или трябва да пътувам до там, а нямам никакво време, или да правя пълномощно. Затова питам, дали трябва да е заверено или може да е без нотариална заверка?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар