Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

пълномощно

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

пълномощно

Моля , ви кажeтe ми какво пълномощно трябва да си извадя, за да може родителите ми да ми регистрират колата в данъчното? Трябва ли да е нотариално заверено?
    Bravo 1.6 16V

Re: пълномощно

mixifixi написа:
    Моля , ви кажeтe ми какво пълномощно трябва да си извадя, за да може родителите ми да ми регистрират колата в данъчното? Трябва ли да е нотариално заверено?
    По принцип - да. Но би трябвало да се мине и без пълномощно. Не е продажба все пак, а деклариране.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

би трябвало ,ама...варнали са баща ми, въпреки,че се е разправял със служителите, а и ги познава. Имало нова наредба..др. бр...Сега или трябва да пътувам до там, а нямам никакво време, или да правя пълномощно. Затова питам, дали трябва да е заверено или може да е без нотариална заверка?
      Bravo 1.6 16V

Коментар

mixifixi написа:
        би трябвало ,ама...варнали са баща ми, въпреки,че се е разправял със служителите, а и ги познава. Имало нова наредба..др. бр...Сега или трябва да пътувам до там, а нямам никакво време, или да правя пълномощно. Затова питам, дали трябва да е заверено или може да е без нотариална заверка?
        В такъв случай - със нот. заверка. Ходи но нотариус - 3-5 лева струва.
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
        X