Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Степени на пиянство

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Степени на пиянство

Степени на пиянство: 1 степен: Пиете с баща си и му казвате: "Ние с вас май се познаваме..." 2 степен: Шофьорът на таксито ви пита къде да ви откара, а вие му отговаряте че не е негова работа. 3 степен: Пиете с жена си и небрежно подхвърляте "Пием по още сто и тръгваме по курви". 4 степен: Звъните по телефона у вас и казвате на жена си: "В момента съм на съвещание, което така се е закучило, че ще трябва да преспя при нея". 5 степен: Поръчвате в ресторанта: "Келнер, бихте ли ми донесли вратата за да изляза?" 6 степен: Асфалтът започва да ви удря по лицето.
    Audi 1.8S златен талон

Re: Степени на пиянство

lllubo написа:
    Степени на пиянство: 1 степен: Пиете с баща си и му казвате: "Ние с вас май се познаваме..." 2 степен: Шофьорът на таксито ви пита къде да ви откара, а вие му отговаряте че не е негова работа. 3 степен: Пиете с жена си и небрежно подхвърляте "Пием по още сто и тръгваме по курви". 4 степен: Звъните по телефона у вас и казвате на жена си: "В момента съм на съвещание, което така се е закучило, че ще трябва да преспя при нея". 5 степен: Поръчвате в ресторанта: "Келнер, бихте ли ми донесли вратата за да изляза?" 6 степен: Асфалтът започва да ви удря по лицето.
    6.1 степен: "Жена, това дете не е от теб".
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Re: Степени на пиянство

Nino написа:
      lllubo написа:
      6.1 степен: "Жена, това дете не е от теб".
      Продължение на 1степен:"..ако не,спирате да пиете,запознавате се и пак продължавате". :D
      FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
      FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

Working...
      X