Степени на пиянство: 1 степен: Пиете с баща си и му казвате: "Ние с вас май се познаваме..." 2 степен: Шофьорът на таксито ви пита къде да ви откара, а вие му отговаряте че не е негова работа. 3 степен: Пиете с жена си и небрежно подхвърляте "Пием по още сто и тръгваме по курви". 4 степен: Звъните по телефона у вас и казвате на жена си: "В момента съм на съвещание, което така се е закучило, че ще трябва да преспя при нея". 5 степен: Поръчвате в ресторанта: "Келнер, бихте ли ми донесли вратата за да изляза?" 6 степен: Асфалтът започва да ви удря по лицето.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Степени на пиянство
Collapse
X
-
Re: Степени на пиянство
lllubo написа:Степени на пиянство: 1 степен: Пиете с баща си и му казвате: "Ние с вас май се познаваме..." 2 степен: Шофьорът на таксито ви пита къде да ви откара, а вие му отговаряте че не е негова работа. 3 степен: Пиете с жена си и небрежно подхвърляте "Пием по още сто и тръгваме по курви". 4 степен: Звъните по телефона у вас и казвате на жена си: "В момента съм на съвещание, което така се е закучило, че ще трябва да преспя при нея". 5 степен: Поръчвате в ресторанта: "Келнер, бихте ли ми донесли вратата за да изляза?" 6 степен: Асфалтът започва да ви удря по лицето.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Re: Степени на пиянство
Nino написа:lllubo написа:Степени на пиянство: 1 степен: Пиете с баща си и му казвате: "Ние с вас май се познаваме..." 2 степен: Шофьорът на таксито ви пита къде да ви откара, а вие му отговаряте че не е негова работа. 3 степен: Пиете с жена си и небрежно подхвърляте "Пием по още сто и тръгваме по курви". 4 степен: Звъните по телефона у вас и казвате на жена си: "В момента съм на съвещание, което така се е закучило, че ще трябва да преспя при нея". 5 степен: Поръчвате в ресторанта: "Келнер, бихте ли ми донесли вратата за да изляза?" 6 степен: Асфалтът започва да ви удря по лицето.FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар