Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се качват ли снимки от катастрофи в раздел "Хроника.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

изгледах на живо (в огледалото) един ужас, за щастие без пострадали.Пътя Варна-Бургас, някъде преди Старо Оряхово.Аз си карам с 80, зад мен някаква ланча. Зад ланчата - голям розов автобус.Големият розов автобус дава мигач, тръгва да изпреварва, минава покрай ланчата и се изравнява с нея. В този момент и ланчата тръгва да ме изпреварва (явно не е гледал нито в огледалото, нито настрани). Миг преди да се удари в автобуса го видя, стресна се, нави рязко надясно и може би накова спирачки. И гледам в огледалото как се върти по платното като пумпал, беше страшно. За щастие не се удари никъде, задните явно държаха дистанция и успяха да спрат. Накрая ланчата си остана в платното, само че с муцуната назад.Не мога да го мисля този човек какъв стрес понесе, за мен беше ужас.Внимавайте много с изпреварванията. И със скоростите.В крайна сметка на тоя усукан тесен път и 80 са много.
    Brava 1.6 16V, Бензин

Коментар

На мен подобна случка ми се случи, по пътя Русе-Бяла!Трагвам да изпреварвам в участък с три патни ленти с разрешено изпреварване за мен, и когато се изравних с един Форд,задкормилното устройство не погледна да види иамли някой трагнал да изпреварва в случая аз, и трагна да изпреварва и ме натисна в насрещното!Без малко да се получи поничка с насрещно движвщоия се Голф!Относно снимките мисля,че е необходимо тяхното качване(моя отговор е ДА) и без това с думи не става ,поне нека се замислят какво е възможно да се случи на всеки от нас!Умната и карайте разумно!
      now. BMW E39 523i '98 170hp
      ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
      ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Working...
      X