Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ChinaLord Е В КЛУБА С КУПЕ!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

със здраве да си го караш. гледам че си от Обориште къде точно
    Mercedes E200 coupe

Коментар

ChinaLord написа:
      Благодаря на всички....купето го свалих от автовоза с малко пазарене на 5300лв., мисля че цената е много добра при положение, че от три месеца само това търся.Днес бях в сервиз и не му откриха никакви дефекти Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 .ТОВА е колата, имам и BMW 520 автоматик и малко трудно свиквам с возенето, ама съм много доволен, невероятно изпълнение.
      Честито и от мен!Със здраве да и навъртиш много километри!И цената и е мн.добра!
      FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
      FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

....относно цената, мисля че вече колите ще влизат от вън на по-добри цени, другото е късмет.Ето още една снимка!!!
        Прикачени файлове
        Join My Mafia: http://apps.facebook.com/inthemafia/...rom=1577315779

Коментар

icomirGT написа:
          със здраве да си го караш. гледам че си от Оборище къде точно
          Живея до V-то РПУ...
          Join My Mafia: http://apps.facebook.com/inthemafia/...rom=1577315779

Коментар

Стига си ни дразнил с тия снимки

Коментар

ChinaLord написа:
              icomirGT написа:
              със здраве да си го караш. гледам че си от Оборище къде точно
              Живея до V-то РПУ...
              оо бая далечко си аз сам на първата успоредна на Мария Луиза.
              Mercedes E200 coupe

Коментар

прасни му една снимка и пред SLS-а дее Честито и от мен!!! Много безавариини км!!! Знам, че доста си потърпял за това Купе, и вчера те познах веднага на паркинга на който идваш всяка сутрин и всяка вечер много красива колица!Поздрави :D
                Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

ChinaLord написа:
                  ...купето като цяло е много добро , НО някой се е опитвал да лепи КАРБОНОВО фолио на централната конзола и му е ****** майката.Утре отивам да ми го пастират на околовръстното и ще пробвам да го изчекна гадното фолио...Някой да има идея как?
                  Позната ситуация за собствениците на Купе. Гуменото покритие(ако си с новото табло) се лющи и драска, за това някои мързели го облепят с фолио. Или пък за по-рацинг вид, не знам... Та, от теб се иска малко търпение и що-годе здрава предмишница. Някъде бях обяснявал подробно как съм правил моето табло, потърси ако не те мързи.
                  Прикачени файлове

Коментар

Working...
                  X