със здраве да си го караш. гледам че си от Обориште къде точно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ChinaLord Е В КЛУБА С КУПЕ!!!
Collapse
X
-
ChinaLord написа:Благодаря на всички....купето го свалих от автовоза с малко пазарене на 5300лв., мисля че цената е много добра при положение, че от три месеца само това търся.Днес бях в сервиз и не му откриха никакви дефекти Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 .ТОВА е колата, имам и BMW 520 автоматик и малко трудно свиквам с возенето, ама съм много доволен, невероятно изпълнение.FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Коментар
-
-
icomirGT написа:със здраве да си го караш. гледам че си от Оборище къде точноJoin My Mafia: http://apps.facebook.com/inthemafia/...rom=1577315779
Коментар
-
прасни му една снимка и пред SLS-а дее Честито и от мен!!! Много безавариини км!!! Знам, че доста си потърпял за това Купе, и вчера те познах веднага на паркинга на който идваш всяка сутрин и всяка вечер много красива колица!Поздрави :DУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
ChinaLord написа:...купето като цяло е много добро , НО някой се е опитвал да лепи КАРБОНОВО фолио на централната конзола и му е ****** майката.Утре отивам да ми го пастират на околовръстното и ще пробвам да го изчекна гадното фолио...Някой да има идея как?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар