....здравейте, мога да Ви се похваля с новата ми придобивка Fiat Coupe ’96 1.8 16V Мнооого съм доволен от 3 месеца го издирвах и....най на края Той дойде при мен от Италия....браво на мен.
...купето като цяло е много добро , НО някой се е опитвал да лепи КАРБОНОВО фолио на централната конзола и му е ****** майката.Утре отивам да ми го пастират на околовръстното и ще пробвам да го изчекна гадното фолио...Някой да има идея как?
Благодаря на всички....купето го свалих от автовоза с малко пазарене на 5300лв., мисля че цената е много добра при положение, че от три месеца само това търся.Днес бях в сервиз и не му откриха никакви дефекти Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 .ТОВА е колата, имам и BMW 520 автоматик и малко трудно свиквам с возенето, ама съм много доволен, невероятно изпълнение.
Благодаря на всички....купето го свалих от автовоза с малко пазарене на 5300лв., мисля че цената е много добра при положение, че от три месеца само това търся.Днес бях в сервиз и не му откриха никакви дефекти Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 .ТОВА е колата, имам и BMW 520 автоматик и малко трудно свиквам с возенето, ама съм много доволен, невероятно изпълнение.
Нещо... тия пари малко ми се струват за Купе... Да не би да му има нещо!?
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар