за МОНИТОР проблема решен с нов 19 TFT LG
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
за МОНИТОР проблема решен с нов 19 TFT LG
Collapse
X
-
Re: за клавиатура да има някой от старите в повече
kluchar написа:ако някой има клавиатура в повече от старите че новите много се развалят ще съм благодарен може стара но работещаI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
-
Добър вариант са HP, IBM или Compaq. И трите обикновено са производство на Cherry. Аз съм с HP, честно казано Logitech го слага в джоба си.Вземи си нова такава, може да ти пиша на лично къде има. 15-16лв са.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
В момента ползвам Компак, която вече забравих кога купих - сигурно преди около година и половина. Цената беше 17 лева, но подозирам, че бяха нещо преоценени, заради объркани надписи на част от бутоните. (на мене това не ми пречи).Китайските при мене не издържат повече от месец..два. На работата съм с Дел, но и те не издържат много.Между другото, най-приятната клавиатура, която съм имал досега беше "Оливети" - издържа повече от 2 години, само дето всички надписи се изтриха след първите 6 месеца...Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
Какво ги правите тези клавиатури бе, колеги ? Аз за последните 10 г. съм сменил 3 клавиатури и то не защото се развалят, а просто за разнообразие. IBM, Dell, Olivetti - това са марките, които съм имал. HP и Compac не ми харесват, защото бутона Enter е малък.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
клавиятура
и при мен не издържат много сега имам стара и ще сложа преходник за PS/2не ми трябва с много бутони да има Кирилица и Латиница става вчера писах стази от екрана ако се научи човек и тя става няма какво да се чупи :D Вярно че и сина пише /на 2.3 години е /но не издържат новите много ако са до 15 лв едно време имаше с рит ампули /е на тях няма какво да им се износи /А сега ми трябва и Монитор имам 3 но от старите 14" 15" цветни са и като се включат дават троен образкакво ли не пробвах днес намалях от компютъра резолюцията и цветовете и пак троен образа като включа компютъра на моя в къщи си работи идеално, ако някой има и не му трябва може да се спазарим
Коментар
-
Имам един 14" CRT, не е с плосък екран, но работи безгрижно, до преди две седмици го използваше баба ми (да, тя има компютър , но й подарих едно LCD за нова година). Намира се на 5-те кьошета, до колкот знам и ти си наблизо там, така че може да го тестваме на твоя комп, да видим дали ще ти пасне. Цена ми е трудно да определя, нямам представа как вървят, колкото предложишНе знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
Re: клавиятура
kluchar написа:А сега ми трябва и Монитор имам 3 но от старите 14" 15" цветни са и като се включат дават троен образкакво ли не пробвах днес намалях от компютъра резолюцията и цветовете и пак троен образа като включа компютъра на моя в къщи си работи идеално, ако някой има и не му трябва може да се спазаримИстината е някъде там!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар