Здравейте какво ви е мнението за този гайковерт на Спарки.Навил със се да го вземам някой може ли да ми каже цена защото във В.Търново на никой магазин не могат да ми дадат точна информация.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ви е мнението за този уред Sparky GUR 12S
Collapse
X
-
Re: Какво ви е мнението за този уред.
Tornado написа:Навил със се да го вземам някой може ли да ми каже цена защото във В.Търново на никой магазин не могат да ми дадат точна информация.
-
Re: Какво ви е мнението за този уред.
masterkar написа:Tornado написа:Навил със се да го вземам някой може ли да ми каже цена защото във В.Търново на никой магазин не могат да ми дадат точна информация.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Някъде в порядъка 160-220 лева ми се върти в главата.В интрес на истината и аз се бях навил за такова нещо ма за Българско производство доста скъпичко .Цените на западните пак са толкова.Не че не бих стимулирал нащо производство ма дебело ми се видя поне за сега .П.С. Не съм 100% сигурен за ценатаFiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Коментар
-
От тия магазини колега не купувай нищо. Стоките им кажи речи за нищо не стават. И да се запушват дупките по кочините не стават. Ще настинат прасетата. По добре отиди в някое представителствто на Бош или Спарки и се снабди с уреда от тях. Да чукам на дърво не съм патил от големите вериги магазини, ама пък приятели се ореваха. Кой от Технополис, кой от техномаркет, Мр. Бриколаж, Практикер. Тя стоката е една и съща. Обаче като ти се счупи се почва едно ходене по мъките. Ела днеска, ела утре, ние тук не ги оправяме. Трябва да отидеш еди къде си, там ни е сервиза.Отидеш на посочената дата когато трябва да е готов, не са открили повредата. Или е закърпено колкото да го сдадат и след няколко дена пак се счупи.
Коментар
-
asus написа:Някъде в порядъка 160-220 лева ми се върти в главата.В интрес на истината и аз се бях навил за такова нещо ма за Българско производство доста скъпичко .Цените на западните пак са толкова.Не че не бих стимулирал нащо производство ма дебело ми се видя поне за сега .П.С. Не съм 100% сигурен за ценатаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар