Много е добро. От PIXAR пак са се справили брилянтно.Пукнах се да се хиля, особено на тия двамата-
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За анимационния филм "Cars"
Collapse
X
-
Най ме изкефи момента накрая като при тия двамат дойде едно истинско ферари да си купува гуми и те припаднаха от кеф...А малкия мотокар как сменяше гуми а? Италианска скорост Иначе на това филмче от месец насам с моя малкия сме му супер фенове - редовно заспиваме на него...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Най ме изкефи момента накрая като при тия двамат дойде едно истинско ферари да си купува гуми и те припаднаха от кеф...А малкия мотокар как сменяше гуми а? Италианска скорост Иначе на това филмче от месец насам с моя малкия сме му супер фенове - редовно заспиваме на него...Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Re: Коли филм
BatGoro написа:Мани мани, моя е на 3,5 и вече ги крия Само да ги докопа и веднага върти да палиAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Re: Коли филм
BatGoro написа:kluchar написа:И ни е го гледаме.Сина е 2.3 г и го гледа а кото стане голям на 5 години сигурно трябва да крия ключовете от колата.FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Коментар
-
jujumunguru написа:Няма спор филмчето е невероятно. Началото на филма въобще не ме грабна, но после... Когато искат да създадат нещо стойностно го правят, защо и при игралните филми не е така?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
pr_00f написа:Maлко оффф.Абе колеги на тази възраст децата не трябва ли да си седят в столчетата за кола. Какви са тези разходки и чудесии дето ги пишете ?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар