Мисля,че е време и на тази тема да се обърне малко внимание а именно - какво предпочитате ски или сноуборд и тн.Аз, лично снощи бях на Боровец на нощна и за пръв път се качих на сноуборд...мисля, че вече си имам зимна краста жестоко е!!! Който не е опитвал нека го направи! Усещането да се заперкаш яко надолу е неописуемо :D е поне на мен доста повече ми допада от ските...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зимни спортове
Collapse
X
-
Re: Зимни спортове
viktorson написа:Мисля,че е време и на тази тема да се обърне малко внимание а именно - какво предпочитате ски или сноуборд и тн.Аз, лично снощи бях на Боровец на нощна и за пръв път се качих на сноуборд...мисля, че вече си имам зимна краста жестоко е!!! Който не е опитвал нека го направи! Усещането да се заперкаш яко надолу е неописуемо :D е поне на мен доста повече ми допада от ските...FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Коментар
-
абе да ти кажа, поне според мен скоростта, при сноуборда е по - добра и е по - яко като се изтърсиш абе голяма мания е тва...чакам да ми минат сега изпитите е като се поосвободя запрашвам някаде да си начеша крастатаУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
viktorson написа:абе да ти кажа, поне според мен скоростта, при сноуборда е по - добра и е по - яко като се изтърсиш абе голяма мания е тва...чакам да ми минат сега изпитите е като се поосвободя запрашвам някаде да си начеша крастата"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар