Колеги, да ви се похваля имам си вече ’брава’ 1.6 ЕЛХ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
да Ви се похваля
Collapse
X
-
Честито !!!ХАйде следващата неделя, ако е гот времето да я видим?От мен един съвет: ако ще е с тунинг - не слагай нищо универсално. Всяка част трябва да е изработена специално за твоята кола. Или поне преработена за нея.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Честито Ице Със здраве да си я караш и само безавариини,много да те слуша Коя година е? От колко са и къде са тия фиат срещи да дойда и аз някой път :Dex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
niksun написа:Честита да ти е колата и с здраве и безаварийно да си я караш. А за срещите може да се информирате ето тук Следете за нова тема която ще бъде пусната в Сряда най-вероятно.Такаче ви чакаме. Ако не разберете описанието там ми пишете на ЛС аз ще ви обясня по-добре къде се намира.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Abarth. написа:niksun написа:Честита да ти е колата и с здраве и безаварийно да си я караш.А за срещите може да се информирате ето тук Следете за новатема която ще бъде пусната в Сряда най вероятно.Такаче ви чакаме.Ако неразберете описанието там ми пишете на ЛС аз ще ви обясбя по добре каде се намира.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар