Колеги, тъй като наближава първият съдбовен момент (живот и здраве в края на април) в живота ми, се интересувам какъв бебефон да купя?Очаквам съветите ви татковци и майки :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бебефон - какъв, къде и колко? Вашите впечатления.
Collapse
X
-
Re: Бебефон - какъв, къде и колко? Вашите впечатления.
doofiat написа:Колеги, тъй като наближава първият съдбовен момент (живот и здраве в края на април) в живота ми, се интересувам какъв бебефон да купя?Очаквам съветите ви татковци и майки :DPunto SX 1.1 55
-
Punto SX написа:doofiat написа:Колеги, тъй като наближава първият съдбовен момент (живот и здраве в края на април) в живота ми, се интересувам какъв бебефон да купя?Очаквам съветите ви татковци и майки :DDriving Marea Weekend 1.8 16 V on LPG
Коментар
-
Ха, честито колега Аз ще ползвам малко по-различна система - в стаята на бъдещото бебе имам компютър с уеб камера и микрофон.Ще си го гледам на лаптопа в другата стая по Скайпа.Или си купуваш една камера за 25лв. от Метро примерно и си я свързваш директно към телевизора. бебефони в технополис:http://www.technopolis.bg/search.php....asp?p=2363079Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
doofiat написа:Колеги, тъй като наближава първият съдбовен момент (живот и здраве в края на април) в живота ми, се интересувам какъв бебефон да купя?Очаквам съветите ви татковци и майки :D
Коментар
-
Richard Burns написа:Колега този вариант с телефона не е много удачен, защото ако звънне телефона и бебока ще се стресне яко...
Коментар
-
sasco
doofiat написа:Колеги, тъй като наближава първият съдбовен момент (живот и здраве в края на април) в живота ми, се интересувам какъв бебефон да купя?Очаквам съветите ви татковци и майки :D
Коментар
-
Малкия докато беше на възраст, за която ни трябваше бейбифон го изгледахме на вилата при родителите ми (все още стягах апартамента) и то на втория етаж - искам да ви кажа че като надуеше гайдата се чуваше на улицата.Така и не купих бейбифон.ПОлезно нещо е, но ако детето се гледа в апартамент, реално няма никаква полза от него - само родителите подскачат като се задйства бейбифона от външни шумове, а такива - дал гспод в панелните колоний... Ако обаче е къща с повечко стаи - да тогава наистина е нужно, за да може майката, да кажем да изпие едно кафенце в по далечна стая за да не се шуми, че мног се събуждат дребосъците. А в панелките е такова шептене - не е истина.Преди няколко дни си говорим в кухнята а малкия спи в спалнята - около 1,00 вечерта и по едно време просто пристигна и подбра майка си да си лягала и тя, а снощи на мен ми вика - "тате, отивай лягай на дивана в кухнята"...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Коментар
-
doofiat написа:Колеги, тъй като наближава първият съдбовен момент (живот и здраве в края на април) в живота ми, се интересувам какъв бебефон да купя?Очаквам съветите ви татковци и майки :DFIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар