Първо Добро утро на всички колеги!Тази сутрин ровейки се в немското мобиле да видя има ли някоя оферта гледам 1.8ГТ браво за 1000 евро и отдолу под него браво 1.4 отново за 1000евро и тези ли са толкова големи измамници както нашето мобиле P.s. ето и линковете: Браво 1.8GT Браво 1.4s
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Mobile.de Мистерия?
Collapse
X
-
колега ако така гледаш и избираш колите ,те съветвам да не пътуваш за Германия за кола !това дето е 1.8 си личи ,че е такава гробница ,че не ми се мисли ,нито тюв има нито нищо само за износ е ,което ще рече ,че е яко пердашена !Другата си е в автокъща на табелка и т.н.не казвам ,че няма значение но в избора на една кола не трябва да бъде водеща цената -ЗАщОТО ЕФТИНОТО ИЗЛИЗА СКЪПО !фиатче Браво 2.0
-
tomazo написа:колега ако така гледаш и избираш колите ,те съветвам да не пътуваш за Германия за кола !това дето е 1.8 си личи ,че е такава гробница ,че не ми се мисли ,нито тюв има нито нищо само за износ е ,което ще рече ,че е яко пердашена !Другата си е в автокъща на табелка и т.н.не казвам ,че няма значение но в избора на една кола не трябва да бъде водеща цената -ЗАщОТО ЕФТИНОТО ИЗЛИЗА СКЪПО !
Коментар
-
еми първо трябва колата да е в много добро техническо състояние ,щом ще я кара жена и особено за първа кола !!! Пунто или Браво е идеален вариант за дамска кола ! но от опит знам ,че по -евтини коли е по-добре да се купуват от БГ .като я караш през няколко сервиза ,гледат я хора и т.н. малките мотори ( а и големите ) са доста тормозени в чужбина ,не са виждали дупки и тука за 5000 км .се разхлопват отвсякъде !!внимателно подбирай колата по техн. състояние и не слушай сестра ти как се захласва по "куклички " тъй или иначе щом тя ще я кара няма да е в чудесен външен вид сле 6 месеца (това в рамките на шегата )само не бързай покупката ,избирай умно !фиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:еми първо трябва колата да е в много добро техническо състояние ,щом ще я кара жена и особено за първа кола !!! Пунто или Браво е идеален вариант за дамска кола ! но от опит знам ,че по -евтини коли е по-добре да се купуват от БГ .като я караш през няколко сервиза ,гледат я хора и т.н. малките мотори ( а и големите ) са доста тормозени в чужбина ,не са виждали дупки и тука за 5000 км .се разхлопват отвсякъде !!внимателно подбирай колата по техн. състояние и не слушай сестра ти как се захласва по "куклички " тъй или иначе щом тя ще я кара няма да е в чудесен външен вид сле 6 месеца (това в рамките на шегата )само не бързай покупката ,избирай умно !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар