Моля за малко помощ от компютърните спецове. Става въпрос за едно старо дъно на Интел. Мисля че беше модел 82840. Работи на 100 МHz. Рамта е РС 100. Та въпроса ми е каква видеокарта може да се сложи. Възможно ли е nVidia 440, 64Мб. Споменаха ми че ще стане, но реших да ви попитам и вас като по-компетентни в тази област. И ако да може ли да се намери някъде такава антика и на какви пари ще излезе.Хиляди благодарности предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква видеокарта може да се сложи?
Collapse
X
-
Re: Каква видеокарта може да се сложи?
moko написа:Моля за малко помощ от компютърните спецове. Става въпрос за едно старо дъно на Интел. Мисля че беше модел 82840. Работи на 100 МHz. Рамта е РС 100. Та въпроса ми е каква видеокарта може да се сложи. Възможно ли е nVidia 440, 64Мб. Споменаха ми че ще стане, но реших да ви попитам и вас като по-компетентни в тази област. И ако да може ли да се намери някъде такава антика и на какви пари ще излезе.Хиляди благодарности предварително.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
moko написа:Моля за малко помощ от компютърните спецове. Става въпрос за едно старо дъно на Интел. Мисля че беше модел 82840. Работи на 100 МHz. Рамта е РС 100. Та въпроса ми е каква видеокарта може да се сложи. Възможно ли е nVidia 440, 64Мб. Споменаха ми че ще стане, но реших да ви попитам и вас като по-компетентни в тази област. И ако да може ли да се намери някъде такава антика и на какви пари ще излезе.Хиляди благодарности предварително.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:Говориш за 840-ти чипсет на Интел. Поддържа си спокойно до AGP 4x, а тая карта ще си тръгне на толкоз, така че давай смело! Чипсета е за РІІІ, сигурно си с някой неорязан пентиум, който си работи с PC100 SDRAM на пълната честота от 100мхз. Евентуално не е лошо да дадеш модела на дъното, но щом е с 840-ти чипсет - проблеми няма.Линк за повече инфо - http://www.intel.com/design/chipsets/840/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар