Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Прецакали са Гуглето при дирене на снимки...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Прецакали са Гуглето при дирене на снимки...

Незнам дали някой се интересува от въпроса, ма аз често си рова там за снимки и муза, е са например нямам какво да правя конкретно и ми доиде идея да брандирам небостъргач... Ей така, да не гледа шефа, че седя без работа и само рова по нета и да се нерви... И изведнъж какво? Преди под всяка снимка имаше размера в пиксели и големината на фаила в килобайти... А сега какво? Само именцето и само като я пойнтнеш тогава ти дава инфото... Направо ми разказва играта... Някой ако има мнение или да даде идея, може ли да се разкара това като екстра...

Ега ти. Вчера търсих и ми излизаха по старият начин - демек с размерите и т.н. Това ще да е от днес.
    Fiat Brava 1.6
    Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
    Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8

Коментар

Еми, освен да филтрираш с търсачката размера, за друго не се сещам
      Shit happens, sometimes...
      Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
      Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

Просто поставяш курсора в/у картинката и ти дава детайли не знам, така ми е по-неудобно
        FIAT Tipo 1,4mi - EX
        Alfa Romeo 146ti - EX
        Alfa Romeo 156 2,4JTD

Коментар

ivjordan написа:
          Еми, освен да филтрираш с търсачката размера, за друго не се сещам
          Те веднъж са филтрирани да дава само големите размери... ма големите почват от 1024х768 нагоре... а аз си дира нещо което е примерно не под 1МБ и да е поне на 2000 пиксела по големия размер... Бахти, колко пири ше фръкнат за мишките, които ще изтъркам, за да пргледам 4000 снимки...

Коментар

Ми то човек като се привърже към нещо, после и за добре да го променят пак си иска старото. Така е много по добре, по пригледно е! Ти като търсиш изображение заради размера ли ги харесваш или заради това което всъщност виждаш ? Ако е заради размера, спокойно може да си ги филтрираш, та чак и по цветове.

Коментар

Бахти, колко пири ше фръкнат за мишките, които ще изтъркам, за да пргледам 4000 снимки...
              Еми, не знам кви мишки има напоследък на пазара, но аз съм с една рекламна отпреди три години и не е мръднала. Верно, че отгоре има реклама на хапчета за хемороиди, ама е пушка. За оптична говоря в момента. Имам и две резервни, пак с хемороидите, ама още не съм опрял до тях.

Коментар

Най-важното е, че не си опрял до хемороидите
                N.Y. State of Mind

Коментар

Най-важното е, че не си опрял до хемороидите
                  верно си е, чукам на дърво (глава) всеки път, като си погледна мишката, ама въпроса е, че мишки не се скапват току така, освен ако не ги хапне котката

Коментар

bscsystem написа:
                    Ми то човек като се привърже към нещо, после и за добре да го променят пак си иска старото. Така е много по добре, по пригледно е! Ти като търсиш изображение заради размера ли ги харесваш или заради това което всъщност виждаш ? Ако е заради размера, спокойно може да си ги филтрираш, та чак и по цветове.
                    По принцип на първо място е визята, на там вече ако ме грабне гледам размерчето и ако и то ми хареса - свалям си я и почвам да си я боря :D . То достатъчно голямо изображение за печат, особено както сам аз - широкоформате няма как да излезе от гуглето, ма поне когато си правя някои проектчета от немаикъде и скука, да се избегнат отвратителните смазваници на JPG...Както и да е аз тръгнах да си изплача болката от промяната сега съм малко по-добре, като знам че има и други А че е по-пригледно - няма спор

Коментар

Working...
                    X