Незнам дали някой се интересува от въпроса, ма аз често си рова там за снимки и муза, е са например нямам какво да правя конкретно и ми доиде идея да брандирам небостъргач... Ей така, да не гледа шефа, че седя без работа и само рова по нета и да се нерви... И изведнъж какво? Преди под всяка снимка имаше размера в пиксели и големината на фаила в килобайти... А сега какво? Само именцето и само като я пойнтнеш тогава ти дава инфото... Направо ми разказва играта... Някой ако има мнение или да даде идея, може ли да се разкара това като екстра...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прецакали са Гуглето при дирене на снимки...
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Ега ти. Вчера търсих и ми излизаха по старият начин - демек с размерите и т.н. Това ще да е от днес.Fiat Brava 1.6
Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8
-
bubachko
ivjordan написа:Еми, освен да филтрираш с търсачката размера, за друго не се сещам
Коментар
-
Ми то човек като се привърже към нещо, после и за добре да го променят пак си иска старото. Така е много по добре, по пригледно е! Ти като търсиш изображение заради размера ли ги харесваш или заради това което всъщност виждаш ? Ако е заради размера, спокойно може да си ги филтрираш, та чак и по цветове.
Коментар
-
Бахти, колко пири ше фръкнат за мишките, които ще изтъркам, за да пргледам 4000 снимки...Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
Най-важното е, че не си опрял до хемороидитеShit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
bubachko
bscsystem написа:Ми то човек като се привърже към нещо, после и за добре да го променят пак си иска старото. Така е много по добре, по пригледно е! Ти като търсиш изображение заради размера ли ги харесваш или заради това което всъщност виждаш ? Ако е заради размера, спокойно може да си ги филтрираш, та чак и по цветове.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар