Аuto Bild БЪЛГАРИЯ №2 - 25 януари - 7 февруари 2007г VW TURAN след 100 000 км"Моят дом беше сервизът"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят дом беше сервизът!
Collapse
X
-
BEX---GT---TDi написа:аха, това го пишеше в миналия брой, като очаквайте....днес ще си го купя :DSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
BEX---GT---TDi написа:e, все пак да не забравяме, че фиат не е основния конкурент на ФВ.... но да, наистина е странно нова кола да се базика така, аз още не съм го взел но го очаквам станах голям фен на това списание, най-доброто в българия според менSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
ivjordan написа:Колеги, не се смейте на чуждото нещастие, защото утре то може да бъде и вашето!Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
pinko168 написа:Засега Фиат се представя много добре, Фиат Панда вече наближава края на продължиттелния тест, над 95 000 км е навъртяла и според вътрешната информация, която имам, единствения проблем засега е бил с някакъв датчик за нивото на спирачната течност, който в началото постоянно е давал грешна информация. Оказало се просто дефектен поплавък на датчика.Голяма поредна издънка за ФВ наистина, Турана просто се е изложил. Изобщо последните 15 години Фауве имат много сериозни проблеми с качеството. Преди месец върнаха в сервизите всички нови Пасати (произведени 2005 и 2006 година), и до за доста сериозни проблеми. Поминалата година Туарега спечели Златна малина или Златен лимон (забравих кво точно се даваше на колите) в САЩ за най-ненадежден автомобил.Както знаете, този материал е преводен, така че аз нямам никакво участие или неучастие. Но немските колеги имат всички осснования да са много ядосани и направо бесни, щото не само напоследък тоя концерн се дъни на всяка крачка, а те са националноотговорно издание и е желателно да подкрепят с каквото могат родното производство. За съжаление когато фактите говорят, и боговете мълчат.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
да бе, сигурно ги нямат. Затова на Аудито дето го карам в куп сервизи не могат да разберат защо му играе празния ход и на моменти дори гасне по кръстовищата. нито в бургас, нито в София успяха да кажат от какво е, а камо лида го оправят...А днес ходих да дърпам едно друго Ауди 80, щото хич не се развалят.За ФВ хия пък не ми се говори, щото кръстника ще ми се разсърди, ама той досега 3 пъти сменя компютъри и датчици и все нещо има...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар