Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят дом беше сервизът!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моят дом беше сервизът!

Аuto Bild БЪЛГАРИЯ №2 - 25 януари - 7 февруари 2007г VW TURAN след 100 000 км"Моят дом беше сервизът"
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

аха, това го пишеше в миналия брой, като очаквайте....днес ще си го купя :D
    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
    e30 forever!

Коментар

Колеги, не се смейте на чуждото нещастие, защото утре то може да бъде и вашето!
      Shit happens, sometimes...
      Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
      Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

BEX---GT---TDi написа:
        аха, това го пишеше в миналия брой, като очаквайте....днес ще си го купя :D
        Току що го взех и не преставам да се смея.....!Цитати:-"Дизелът с впръскване помпа-дюза трака като чувал с орехи";-"Главата VW е окончателно затворена за нас";-"Досега още не съм имал VW,който така да се привлича от сервизите";-"Купувайки немски автомобили, купувате недостатъци и дефекти";-"Вече престанахме да броим повредите и ремонтите";-"Посещенията в сервиза стават толкова чести и редовни, колкото и повишението цените на горивата: при пробег 31 763км, 34 212 км,48 937 км...януари,февруари,март..."-"Всичко това ни е познато и от други модели на VW, както и на Audi"Баси! Извод: Според мен тея от Автобилд са подкупени от Фиат!!!Pinko 168 КАЗВАЙ КОЛКО ПАРИ ВЗЕ?!

Коментар

e, все пак да не забравяме, че фиат не е основния конкурент на ФВ.... но да, наистина е странно нова кола да се базика така, аз още не съм го взел но го очаквам станах голям фен на това списание, най-доброто в българия според мен
          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
          e30 forever!

Коментар

BEX---GT---TDi написа:
            e, все пак да не забравяме, че фиат не е основния конкурент на ФВ.... но да, наистина е странно нова кола да се базика така, аз още не съм го взел но го очаквам станах голям фен на това списание, най-доброто в българия според мен
            Естествено, къде са Ф1,леки коли,микробуси,автобуси, камиони,строителна техника, земеделска техника,трактори, комбайни,прикачен инвентар,корабни двигатели и VW групата! Не виждам просто къде могат да са конкуренция...а в леките коли, но той животът /бизнеса/не е само леки коли!

Коментар

ivjordan написа:
              Колеги, не се смейте на чуждото нещастие, защото утре то може да бъде и вашето!
              Засега Фиат се представя много добре, Фиат Панда вече наближава края на продължиттелния тест, над 95 000 км е навъртяла и според вътрешната информация, която имам, единствения проблем засега е бил с някакъв датчик за нивото на спирачната течност, който в началото постоянно е давал грешна информация. Оказало се просто дефектен поплавък на датчика.Голяма поредна издънка за ФВ наистина, Турана просто се е изложил. Изобщо последните 15 години Фауве имат много сериозни проблеми с качеството. Преди месец върнаха в сервизите всички нови Пасати (произведени 2005 и 2006 година), и до за доста сериозни проблеми. Поминалата година Туарега спечели Златна малина или Златен лимон (забравих кво точно се даваше на колите) в САЩ за най-ненадежден автомобил.Както знаете, този материал е преводен, така че аз нямам никакво участие или неучастие. Но немските колеги имат всички осснования да са много ядосани и направо бесни, щото не само напоследък тоя концерн се дъни на всяка крачка, а те са националноотговорно издание и е желателно да подкрепят с каквото могат родното производство. За съжаление когато фактите говорят, и боговете мълчат.
              Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

pinko168 написа:
                Засега Фиат се представя много добре, Фиат Панда вече наближава края на продължиттелния тест, над 95 000 км е навъртяла и според вътрешната информация, която имам, единствения проблем засега е бил с някакъв датчик за нивото на спирачната течност, който в началото постоянно е давал грешна информация. Оказало се просто дефектен поплавък на датчика.Голяма поредна издънка за ФВ наистина, Турана просто се е изложил. Изобщо последните 15 години Фауве имат много сериозни проблеми с качеството. Преди месец върнаха в сервизите всички нови Пасати (произведени 2005 и 2006 година), и до за доста сериозни проблеми. Поминалата година Туарега спечели Златна малина или Златен лимон (забравих кво точно се даваше на колите) в САЩ за най-ненадежден автомобил.Както знаете, този материал е преводен, така че аз нямам никакво участие или неучастие. Но немските колеги имат всички осснования да са много ядосани и направо бесни, щото не само напоследък тоя концерн се дъни на всяка крачка, а те са националноотговорно издание и е желателно да подкрепят с каквото могат родното производство. За съжаление когато фактите говорят, и боговете мълчат.
                Червена точка за ФИАТ и черна за WV.
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Прословутото немско качество .Купете си кола от концерна VW, Audi и т.н. :D .Тази статия е силен коз в ръцете на противниците на VW. Много се смях на колегите, които притежават подобни возила.
                  BRAVA 1,4 12V
                  Nissan Navara

Коментар

според мен всичко си опира до късметимаме 4 Шкоди и нямаме никакви проблеми с тях
                    2015 Renault Megane Expression GT
                    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Чехите пипат здраво - те ще спасят VW)

Коментар

Коментар

Някой има ли продължителния тест на Браво от АутоБилд ?
                          Ex Fiat 126P
                          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS
                          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Моите колеги от работата казаха,че това касаело новите модели.А старите и *вечни* VW нямали тези проблеми. Блажени вярващите......
                            Octavia RS
                            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

да бе, сигурно ги нямат. Затова на Аудито дето го карам в куп сервизи не могат да разберат защо му играе празния ход и на моменти дори гасне по кръстовищата. нито в бургас, нито в София успяха да кажат от какво е, а камо лида го оправят...А днес ходих да дърпам едно друго Ауди 80, щото хич не се развалят.За ФВ хия пък не ми се говори, щото кръстника ще ми се разсърди, ама той досега 3 пъти сменя компютъри и датчици и все нещо има...

Коментар

Working...
                              X