Колеги искам да попитам някой от вас знае ли дали в града ви се продава "video sender (видео сендер, видео предавател....)" значи тука из Варна 90 % от магазинерите ме гледат като извънземен като ги питам, останалите 10% ми казват "Да бе имахме ама ги продадахме и няма да докарваме повече" . Значи по принцип не ми трябва някакъв мощен предавател, а за домашна употреба (понеже постоянно ми изгаря видеокартата, а така ще изпращам сигнала без кабел, при това не само в хола а и в спалнята :D ). Далаверката струва 20-25 лв. има я в нета, но никъде налична. Така че ако някой може да удари едно рамо, ще съм много благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Видео предавател (несвързано с автомобилите)
Collapse
X
-
Въпрос за Видео предавател (несвързано с автомобилите)
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Етикети: –
-
Re: Въпрос за Видео предавател (несвързано с автомобилите)
phoenix написа:Колеги искам да попитам някой от вас знае ли дали в града ви се продава "video sender (видео сендер, видео предавател....)" значи тука из Варна 90 % от магазинерите ме гледат като извънземен като ги питам, останалите 10% ми казват "Да бе имахме ама ги продадахме и няма да докарваме повече" . Значи по принцип не ми трябва някакъв мощен предавател, а за домашна употреба (понеже постоянно ми изгаря видеокартата, а така ще изпращам сигнала без кабел, при това не само в хола а и в спалнята :D ). Далаверката струва 20-25 лв. има я в нета, но никъде налична. Така че ако някой може да удари едно рамо, ще съм много благодарен.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
ComelSoft на Раковска имат следните такива простотии:WIRELESS DEVICES Grand AV Wireless 2.4GHz, wireless TX/RX A/V up to 100m $53.90 Grand AV Wireless 2.4GHz, wireless, only TX A/V up to 100m $27.50GRAND RF CMOS USB, 1/3" Video camera color CMOS camera Wireless up to 100m, в комплект с обектив $148.00Trust Wireless Audio/Video Transmitter 100V, w/ IR, 2.4GHz, 100m 129.20 лв Тва за 27 долара само предава видео и аудио и мисля че е това, което търсиш.http://www.comelsoft.com/product.php...le=videochangeСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
в конрад нямат и няма да снабдяват, на въпроса "ама изобщо ли?", ми казаха Ами да!СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
И във Варна намерих за по 45, 65 и нагоре (верно само на едно място), но по-скоро искам да взема нещо до 20-25 лв. понеже става дума за разстояние от компютъра до телевизора (2-3 метра.) и някак си не ми се иска да купувам нещо за 45-50 лв. като го има за 20-тина. Така че ще се надявам някой да намери евтиния вариант.Благодаря предварително на всички отзовали се.п.с.Може да се разходим до Бургас да пием едно кафе с Веско. Да съчетаем полезното с приятнотоСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:И във Варна намерих за по 45, 65 и нагоре ...Може да се разходим до Бургас да пием едно кафе с Веско. Да съчетаем полезното с приятнотоEx. Grande Punto Driver
Коментар
-
Е нищо, все отнякъде ще се появи, но нас ни е стегнала шапката и се замислихме дали да не се разходим до южното черноморие малко да поотпуснем, хем и да се видим.Мерси все пак ще си изгубил време да обикаляш и разпитваш.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Да, но идеята заради която ми трябва е да няма кабели, или по точно никаква връзка между компютъра и телевизора.Само с антената на телевизора, освен това веднъж като се настори не вявам да има каквито и да е проблеми за следващото излъчване, освен това мога и в съседите да отида пак да си пусна нещо от компа и да го засечем и в тях. Не че имаме съседи де, но все пак къщата е на 2 етажа и има 3 телевизора.а не ми се опъват кабели за всеки телевизор, Да не говорим че заради телевизорите ми гори видео картата, и за това е цялата кондика с този предавателСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Карата ти изгаря защото я вклячваш в тв-то без да си изключил кабелната. Понякога по кабелната тече доста висок ток от порядъка на 60-90 волта. Решението е галваничен разделител на кабела за кабелната! Ако нямаш кабелна значи заземяването на телевизора или на пц-то не ти е в ред.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
едното място е до спирка Илия Димитров(има един гараж за ел. части) там има един от 65, другото място е в някакъв блок където продават консумативите за Ай Ти Ви партнер. Блока е до стадион Черно море, там има Нипкика или нещо такова ....е там някъде, не ходих да го търся понеже ми казаха че бил над 60 лв.А и зад джамията има един магазин за тв. части------там чакатСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар