Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Видео предавател (несвързано с автомобилите)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за Видео предавател (несвързано с автомобилите)

Колеги искам да попитам някой от вас знае ли дали в града ви се продава "video sender (видео сендер, видео предавател....)" значи тука из Варна 90 % от магазинерите ме гледат като извънземен като ги питам, останалите 10% ми казват "Да бе имахме ама ги продадахме и няма да докарваме повече" . Значи по принцип не ми трябва някакъв мощен предавател, а за домашна употреба (понеже постоянно ми изгаря видеокартата, а така ще изпращам сигнала без кабел, при това не само в хола а и в спалнята :D ). Далаверката струва 20-25 лв. има я в нета, но никъде налична. Така че ако някой може да удари едно рамо, ще съм много благодарен.
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

re

Провери в магазини на TCM.Преди около два месеца си купих комплектче(приемник с предавател на 4,3 mHz)Дават го за 100 метра,затова е малко по скъпичък 67лв.Работи перфектно
    Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Re: Въпрос за Видео предавател (несвързано с автомобилите)

phoenix написа:
      Колеги искам да попитам някой от вас знае ли дали в града ви се продава "video sender (видео сендер, видео предавател....)" значи тука из Варна 90 % от магазинерите ме гледат като извънземен като ги питам, останалите 10% ми казват "Да бе имахме ама ги продадахме и няма да докарваме повече" . Значи по принцип не ми трябва някакъв мощен предавател, а за домашна употреба (понеже постоянно ми изгаря видеокартата, а така ще изпращам сигнала без кабел, при това не само в хола а и в спалнята :D ). Далаверката струва 20-25 лв. има я в нета, но никъде налична. Така че ако някой може да удари едно рамо, ще съм много благодарен.
      Колега във Варна има едни магазин който има от птиче мляко по темата. Не съм много сигурен но мисля че се казваше Конрад - пак казвам мога да греша името. Та намира се точно в уличката която е срещу големия OFFICE 1 на бул. Вл.Варненчик. По точно като пресечеш булеварда имаше някакъв съд и малко по надолу от него около 50-100 м вдясно в посока пазара. Надявам се да съм те ориентирал. Провери там.
      Punto SX 1.1 55

Коментар

ComelSoft на Раковска имат следните такива простотии:WIRELESS DEVICES Grand AV Wireless 2.4GHz, wireless TX/RX A/V up to 100m $53.90 Grand AV Wireless 2.4GHz, wireless, only TX A/V up to 100m $27.50GRAND RF CMOS USB, 1/3" Video camera color CMOS camera Wireless up to 100m, в комплект с обектив $148.00Trust Wireless Audio/Video Transmitter 100V, w/ IR, 2.4GHz, 100m 129.20 лв Тва за 27 долара само предава видео и аудио и мисля че е това, което търсиш.http://www.comelsoft.com/product.php...le=videochange
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

сендер

едно време вярно се слагаха такива работи сега не съм виждал може на проверя в магазина при нас
          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

в конрад нямат и няма да снабдяват, на въпроса "ама изобщо ли?", ми казаха Ами да!
            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

В ТСМ има аз преди една седмица си купих два на 2.4гига на цена от 40лв. но този сендари пехвьрлят и дистанциодното *можеш от другата страна да управляваш до 3 устройства* Забравих звука е стерео.

Коментар

И във Варна намерих за по 45, 65 и нагоре (верно само на едно място), но по-скоро искам да взема нещо до 20-25 лв. понеже става дума за разстояние от компютъра до телевизора (2-3 метра.) и някак си не ми се иска да купувам нещо за 45-50 лв. като го има за 20-тина. Така че ще се надявам някой да намери евтиния вариант.Благодаря предварително на всички отзовали се.п.с.Може да се разходим до Бургас да пием едно кафе с Веско. Да съчетаем полезното с приятното
                ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix написа:
                  И във Варна намерих за по 45, 65 и нагоре ...Може да се разходим до Бургас да пием едно кафе с Веско. Да съчетаем полезното с приятното
                  Винаги сте добре дошли...както обещах снощи,обиколих известните ми места,обаче това чудо от около 20-25 лв.го няма и няма...тези другите от 65 и нагоре ги има ...
                  Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Е нищо, все отнякъде ще се появи, но нас ни е стегнала шапката и се замислихме дали да не се разходим до южното черноморие малко да поотпуснем, хем и да се видим.Мерси все пак ще си изгубил време да обикаляш и разпитваш.
                    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

ре

Този видео сендер който търсиш,ще трябва да го ловиш с антената на телевизора.Според мен ще пада голяма гимнастика А тези по скъпите са свързват към AV входа на Tv. :D
                      Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Да, но идеята заради която ми трябва е да няма кабели, или по точно никаква връзка между компютъра и телевизора.Само с антената на телевизора, освен това веднъж като се настори не вявам да има каквито и да е проблеми за следващото излъчване, освен това мога и в съседите да отида пак да си пусна нещо от компа и да го засечем и в тях. Не че имаме съседи де, но все пак къщата е на 2 етажа и има 3 телевизора.а не ми се опъват кабели за всеки телевизор, Да не говорим че заради телевизорите ми гори видео картата, и за това е цялата кондика с този предавател
                        ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix би ли казал къде във Варна е това "само едно място" че аз искам от скъпичките. Ще ми спестиш малко обикаляне, мерси предварително.
                          Пунто SX 55 '95 Метан

Коментар

Карата ти изгаря защото я вклячваш в тв-то без да си изключил кабелната. Понякога по кабелната тече доста висок ток от порядъка на 60-90 волта. Решението е галваничен разделител на кабела за кабелната! Ако нямаш кабелна значи заземяването на телевизора или на пц-то не ти е в ред.
                            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

едното място е до спирка Илия Димитров(има един гараж за ел. части) там има един от 65, другото място е в някакъв блок където продават консумативите за Ай Ти Ви партнер. Блока е до стадион Черно море, там има Нипкика или нещо такова ....е там някъде, не ходих да го търся понеже ми казаха че бил над 60 лв.А и зад джамията има един магазин за тв. части------там чакат
                              ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Working...
                              X