Колеги моя бравчо е уникум, след като изчетох всички теми писани в форума където 90% за сваляне на подглавниците се използва метода с завъртане на оста на на същите, при мен тва не помага , осите въобще нещат да се завъртят.Няма и разни копчета за натискане. Все се чудя тея италянци като са ги правили тея коли ква умисъл са вмъкнали, опитали са да скрият всичко от техните собственици, имам чувството че играя на няква логическа игра с тая кола Как едно нещо не е направено просто като го погледнеш и да ти се светне как става, а всичко е таино и мистериозно Някои знаели начин тея чудесии -подглавниците да се свалят и по друг начин освен с завъртане на оста???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Друг вариант за сваляне на подглавници.
Collapse
X
-
Да, писал съм го и в още една тема. Опитай се да погледнеш подглавниците отдолу, т.е. да видиш как са устроени вътре и ще се ориентираш. Вероятно ще трябва първо с отверка да си помогнеш и след това вече ще въртиш. Аз на моето палио също много се озорих, но това е начина.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
Наскоро установих как става таз магия при Бравото.Накланя се подглавника назад (има съвсем малък ход) и тогава се вдига нагоре. При накланянето се освобождават зъбците които държат подглавника фиксиран.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар