Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Когато ти е скучно и тъжно....остава да повозиш Фиата Част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А какво ще кажете за "Aaliyah - Are You Feelin’ Me?" и също "Snap - Do You See The Light"?
    Space Star 1.9 DID

Коментар

аз пък си мисля, че по-яко от ZZTop за в колата няма...gimme all your lovin, legs, planet of women, viva las vegas и тъй нататък....
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Yavor написа:
        или прибягвам до помоща на старите класици:Deep Purple - King Of DreamsRainbow - I SurrenderИ така нататък - спирам щото Kирето ако се зачете и отиде.... ще го овладее ’силата’ ...
        Напоследък преоткривам наново Моторхед. Какво да правя като толкова обичам нежното гласче на Леми Килмистър. Не пропускам и чичо Дио - навсякъде където е пял.Подариха ми един албум на Анихилейтър/Анаялейтър - ама си го слушам само в къщи, че наистина ме овладява Силата.
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

as_novo написа:
          :D слушам само техно и електронна музика.определено музиката(по принцип)ти качва адреналина за шофиране. не знам защо,ама като видя някоя по "изпипана" кола,и като пуснал една чалга...тва си е мое мнение. :D
          аз само такова слушам е друго си е Голфа с джантите, смъкнат, раздут, ремуси реват лошо...а отвътре Азис пищи на умрело все пак обаче има и моменти, когато Speed на Billy Idol е най - подходяща
          Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

viktorson написа:
            е друго си е Голфа с джантите, смъкнат, раздут, ремуси реват лошо...а отвътре Азис пищи на умрело
            Това върви със стойка "този волан не го искам" - ръката изпъната на 12 часа, гърба завъртян към шофьорската врата.
            Ex Fiat 126P
            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
            Alfa Romeo 147 1.6 TS
            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

viktorson написа:
              е друго си е Голфа с джантите, смъкнат, раздут, ремуси реват лошо...а отвътре Азис пищи на умрело все пак обаче има и моменти, когато Speed на Billy Idol е най - подходяща
              Или поне Софи Маринова и Устата - "Кажи бе Лоренцо - Чае шукарие". И-и-и няма такава песен
              Настоящата - Ford Focus ST
              Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
              Франкенщайн - R.I.P.
              Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Истината е че в колата се слуша само и едиствено някаква хард музика, напоследък радио ЗИ РОК, иначе сме си направили няколко диска с компилации: Нашите любимци Deep Purple, Manowar, Rainbow, Motorhead, Metallica, Rammstein, Хиподил, Милена, Контрол и всякакви други известни и неизвестни рок, пънк и класика.
                СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

trace написа:
                  viktorson написа:
                  е друго си е Голфа с джантите, смъкнат, раздут, ремуси реват лошо...а отвътре Азис пищи на умрело
                  Това върви със стойка "този волан не го искам" - ръката изпъната на 12 часа, гърба завъртян към шофьорската врата.
                  еее, стига бе хора и аз карам така ама седалката ми е крива и ща не ща гърбът ми е към вратата и лявото ми рамо е по-високо от дясното, та за това и държа волана с една ръка по-често от обикновено
                  A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                  e30 forever!

Коментар

Working...
                  X