Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Когато ти е скучно и тъжно....остава да повозиш Фиата Част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Когато ти е скучно и тъжно....остава да повозиш Фиата Част 2

....продължение на темата ..за да е пълна депресията - Любима песен в Фиата :според мен : 1 . Vaya con dios - Puerto Rico 2. Vaya con dios - Nah nah nah 3 . Al bano & Romina - Liberta 4 . Enio Moricone - Chi mai
    Оne dream , one fiat .....just Punto SPI 8V SOCH 176A6000
    "The best Ferrari is the one that I have still to build"
    Enzo Ferrari (1898-198

първата песен ме кара да настъпя газта ...не знам при вас как е
    Оne dream , one fiat .....just Punto SPI 8V SOCH 176A6000
    "The best Ferrari is the one that I have still to build"
    Enzo Ferrari (1898-198

Коментар

имам едно дискче с миксове на Продижи.има една версия на песничката Пойзъннякъде около 10мин беше.като я изслушам два пъти и съм спокоен вече лошото е че като я слушам оборотомера не пада под 4000об

Коментар

:D слушам само техно и електронна музика.определено музиката(по принцип)ти качва адреналина за шофиране. не знам защо,ама като видя някоя по "изпипана" кола,и като пуснал една чалга...тва си е мое мнение. :D
        FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
        FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

Вчера си бях пуснал радио, въртяха някакво електронно, верно качва адреналина!От НБУ до нас нямаше и 10 минути. По принцип разтоянието е малко но се минава за около 20 мин. щото има дупки и поне едно задръстване.Понякога вместо да си седя в кафето, и да чакам някоя лекция, си седя в колата с надута музика, седалките на типото се пускат назад с едно движение, удобно, приятно..даже гаджето много обича да седи в колата, щото плюша доста топли и много бавно изтива. Няма нужда да е запалена, че да си седиш поне час.В момента си модифицирам една от ония п**ки дето се включва USB към тях да премахна входа и да направя изход, и да си го включа към касетофона, той има вход. Това всичкото е с едната цел да си ползвам USB с любимите парчета с достатъчно качество. Може би тогава ще ми е пълно щастието!(някой да подарява IPOD Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 )
          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Мдааа, продължаваме познатата коартинка.В последно време се ’лекувам’ с:Evanescence - My ImmortalEvanescence - Bring Me To LifeEvanescence - Everybody’s Foolили прибягвам до помоща на старите класици:Deep Purple - King Of DreamsRainbow - I SurrenderИ така нататък - спирам щото Kирето ако се зачете и отиде.... ще го овладее ’силата’ ...
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Е това е мойто парче: Phil Collins - In the Air Tonight (оригинал)... като карам на него пред мен виждам точно по този начин: :D А за по-високи скорости (в рамките 180-190 km/h) инструментала Harold Faltermeyer - Top Gun Anthem от филма Top Gun. На него просто излитам от пистата. Ченгетата само с космически кораб могат да ме хванат Други парчета и изпълнители няма да изреждам, че няма да ми стигне целият форум

Коментар

Така като сме тръгнали за музика в колата да си говорим , надъхващите песни за мен са : DMX - Party upMassive attack - I against IRaptile feat. X-zibit - Make Y`all bounceRaptile - Fight backMortal Combat - Anihilation themeBlazin’ squad - Here 4 oneА отпускащите :Bonnie Tyler - total eclipse of the heartEast 17 & Gabrielle - If you everE-type - You always be a part of meGregorian - Nothing else mattersИ най-добрата също я препоръчвам за усамотяване с приятелката Delirium - SIlence !
                Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
                Polo 1.0, юли 1997г.

Коментар

Стига бе,само аз ли слушам гръцка и сръбска музика?
                  Octavia RS
                  Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Scorpions и Roxette!
                    Space Star 1.9 DID

Коментар

Roko написа:
                      Roxette!
                      "Dangerous" кърти мивки

Коментар

Red Storm написа:
                        Стига бе,само аз ли слушам гръцка и сръбска музика?
                        не си само ти колега да ви кажа слушам абсолютно всякаква музика, напоследък, много чалга слушам, обичам много и ретро и рап - абе всичкозависи си от настроението, просто чалгицата ми го вдига като изпълнители има един ретро микс от датата - 70-80мб беше - 75мин всичко най-добро от миналото, СС Кеч също има един много добър микс, Boston - More than a feeling, G’N’R - sweet child o’mine, Bailando, C-BlockSnap - power, rhythm is a dancer, DJ Bobo - всичко - да подчертая, че тези изпълнители са били известни когато съм бил 1 клас, но много им се кефя рап - DMX, JayZ, P diddy, Snoop Dogg, Pussycat dolls, и култовото - Гумени Глави, наскоро ги прослушах наново - напомнят ми когато бях малък и откачен.... и чалга - тя ме кара да карам най-идиотски - райна - кой, като летен грип, мария- не те обичам, анелия, андреа много е готина, на ивана едни миксове, култовото сега е константин - кой живее в гаража.... абе кво да ви кажа, аз съм музикален пумияр, на всичко се кефя, просто обичам всякаква музика PS забравих, откачам и на Бригада - любима песен ми е иииии спирам, че мога да изброявам до утре :D
                        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                        e30 forever!

Коментар

BEX---GT---TDi написа:
                          и чалга - тя ме кара да карам най-идиотски - райна - кой, като летен грип, мария- не те обичам, на ивана едни миксове, култовото сега е константин - кой живее в гаража....
                          Анатема!

Коментар

wwweb написа:
                            Roko написа:
                            Roxette!
                            "Dangerous" кърти мивки
                            Така си е! В последно време обаче забелязвам, че взех да слушам доста радио (Fresh и Alpha radio)!
                            Space Star 1.9 DID

Коментар

Freestylershttp://trace.data.bg/10%20-%20freestylers%20-%20breaker%20beats.mp3http://trace.data.bg/02%20-%20hawkshaw%20-%20dave%20allen%20at%20large%20(freestylers%20fres h%20mix%20up!).mp32 Live Crewhttp://trace.data.bg/MP3/2%20Live%20Crew%20-%20Pop%20That%20Pussy.mp3или house, radio Nova.Друго любимо - ретро (1990-1997, горе-долу тия години)И рядко съвсем ретро:http://trace.data.bg/MP3/Teddy%20Pen....mp3Някой от линковете не излизат цели Copy
                              Ex Fiat 126P
                              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS
                              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
                              X