tomazo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SELENIA
Collapse
X
-
а според мене са такава глупост тия истории с маслата ... фиат само с селения - ааааайде бе и що ? имат датчите за разпознаване маслото с двигателя и марката ли като се видят един други и си викат - а !! ... здравей колега ... с тебе ще се разбереме - ти си за мен има хубави масла има и кофти масла ... това е ...и най-честия пример е някой е карал с един боклук евтин дето си е купил от шелл примерно - наливно ... изревал е и после като бита мастия е отишъл - сложил селения щото така му казали за неговия фиат - което масло не е върха на шишарката реално ... и вече е доволен и ето ти легенда за маслото ...същите легенди ги има за японските автомобили ... за немските и т.н.тва са глупости ...: Der Engel ist Viren :
Коментар
-
VirenEngel написа:а според мене са такава глупост тия истории с маслата ... фиат само с селения - ааааайде беI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
VirenEngel написа:а според мене са такава глупост тия истории с маслата ... фиат само с селения - ааааайде бе и що ? имат датчите за разпознаване маслото с двигателя и марката ли като се видят един други и си викат - а !! ... здравей колега ... с тебе ще се разбереме - ти си за мен има хубави масла има и кофти масла ... това е ...и най-честия пример е някой е карал с един боклук евтин дето си е купил от шелл примерно - наливно ... изревал е и после като бита мастия е отишъл - сложил селения щото така му казали за неговия фиат - което масло не е върха на шишарката реално ... и вече е доволен и ето ти легенда за маслото ...същите легенди ги има за японските автомобили ... за немските и т.н.тва са глупости ...SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:VirenEngel написа:а според мене са такава глупост тия истории с маслата ... фиат само с селения - ааааайде бе и що ? имат датчите за разпознаване маслото с двигателя и марката ли като се видят един други и си викат - а !! ... здравей колега ... с тебе ще се разбереме - ти си за мен има хубави масла има и кофти масла ... това е ...и най-честия пример е някой е карал с един боклук евтин дето си е купил от шелл примерно - наливно ... изревал е и после като бита мастия е отишъл - сложил селения щото така му казали за неговия фиат - което масло не е върха на шишарката реално ... и вече е доволен и ето ти легенда за маслото ...същите легенди ги има за японските автомобили ... за немските и т.н.тва са глупости ...: Der Engel ist Viren :
Коментар
-
VirenEngel написа:какво ти стана бе братле ... спокойно ... ше ми треснеш два шамара накрая имам чувството написах го това защото накъдето се обърнеш всички това прокламират ... не говоря само за форума ... а и тука един не каза некво друго масло ей така за цвят ... аз карам едно хгт и съм сигурен че се осведомявам малко повече от "средното" какво масло да използвам ... нищо не съм сбъркал - пишеме си ... нали ...SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:VirenEngel написа:какво ти стана бе братле ... спокойно ... ше ми треснеш два шамара накрая имам чувството написах го това защото накъдето се обърнеш всички това прокламират ... не говоря само за форума ... а и тука един не каза некво друго масло ей така за цвят ... аз карам едно хгт и съм сигурен че се осведомявам малко повече от "средното" какво масло да използвам ... нищо не съм сбъркал - пишеме си ... нали ...: Der Engel ist Viren :
Коментар
-
да бе ... кво ли вдявам ... само не разбрах защо да пускам сърч ... аз знам с какво масло да си карам колата ... ама не пропусна да ми се направиш на капацитет ... един такъв преди много време като тебе изгони сума ти народ от форума ... четох я ... и говорех глобално по между другото ... няма значение ...
Коментар
-
VirenEngel написа:да бе ... кво ли вдявам ...само не разбрах защо да пускам сърч ... аз знам с какво масло да си карам колата ... ама не пропусна да ми се направиш на капацитет ... един такъв преди много време като тебе изгони сума ти народ от форума ...четох я ... и говорех глобално по между другото ...няма значение ...SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Не знам защо, но нещо ми напомняш за един "добър" стар "ник", от доброто старо минало.Дано не активирам администраторските рефлекси на колегите!http://www.fiat-bg.org/forum/search....SnakerПоне за него бяха АБСОЛЮТНО единодушни!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар