В събота зареждах и на бензиностанцията казах на пича да направи и гумите 2,2. Наблюдавах го, че на манометъра помпеше до 2,2. В неделя обаче забелязах, че едната ми гума пак беше мека и отидох на Радиал на Околовръстното и Пушкин. Оказа се, че има гвоздей в нея и реших да проверя гумите отново, че ми се видяха много напомпени. Меря и гледам 2,6 . Измерих и другите две и се оказа, че и те са на 2,6.Изводите са от вас!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не помпете гумите си на бензиностанциите.
Collapse
X
-
Re: Не помпете гумите си на бензиностанциите.
doofiat написа:В събота зареждах и на бензиностанцията казах на пича да направи и гумите 2,2. Наблюдавах го, че на манометъра помпеше до 2,2. В неделя обаче забелязах, че едната ми гума пак беше мека и отидох на Радиал на Околовръстното и Пушкин. Оказа се, че има гвоздей в нея и реших да проверя гумите отново, че ми се видяха много напомпени. Меря и гледам 2,6 . Измерих и другите две и се оказа, че и те са на 2,6.Изводите са от вас!N.Y. State of Mind
Коментар
-
doofiat написа:В събота зареждах и на бензиностанцията казах на пича да направи и гумите 2,2. Наблюдавах го, че на манометъра помпеше до 2,2. В неделя обаче забелязах, че едната ми гума пак беше мека и отидох на Радиал на Околовръстното и Пушкин. Оказа се, че има гвоздей в нея и реших да проверя гумите отново, че ми се видяха много напомпени. Меря и гледам 2,6 . Измерих и другите две и се оказа, че и те са на 2,6.Изводите са от вас!Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Porsche 944 S2
http://www.valmcrae.snimka.bg/
http://vbox7.com/user:val_mcrae
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
sachma написа:doofiat написа:В събота зареждах и на бензиностанцията казах на пича да направи и гумите 2,2. Наблюдавах го, че на манометъра помпеше до 2,2. В неделя обаче забелязах, че едната ми гума пак беше мека и отидох на Радиал на Околовръстното и Пушкин. Оказа се, че има гвоздей в нея и реших да проверя гумите отново, че ми се видяха много напомпени. Меря и гледам 2,6 . Измерих и другите две и се оказа, че и те са на 2,6.Изводите са от вас!Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Коментар
-
pakumba написа:аз пък сам си ги помпя.
Коментар
-
Не съм чувал за изискване да се калибрират манометрите на помпите. Може и да има такова, но ако е така никой не го контролира. И аз съм забелязвал фрапиращи разлики. Решението е в повторна проверка със "сигурен" манометър, но въпросът е от къде да си набавя такъв. Тези дето ги продават по 5 леа (пак по бензиностанциите) съвсем не им вярвам!Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Stoyan_68 написа:Не съм чувал за изискване да се калибрират манометрите на помпите. Може и да има такова, но ако е така никой не го контролира. И аз съм забелязвал фрапиращи разлики. Решението е в повторна проверка със "сигурен" манометър, но въпросът е от къде да си набавя такъв. Тези дето ги продават по 5 леа (пак по бензиностанциите) съвсем не им вярвам!Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Коментар
-
trace написа:Аз пък си ги помпя на бензиностанции но сам, така поне знам какво правя.
Коментар
-
sachma написа:Казах само хипотетично...не знам нито къде ги е надувал, нито кога... а каквото трябва съм ти го обяснил по-горе.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар