Като купихме Пунтото, вместо оригиналния Блаупункт имаше една мизерна Айва, която на всичкото отгоре се пускаше когато си иска и по тази причина се налагаше да зареждам без време акумулатор. Та сега съм заделил до 240лв и искам да се обновя. Много държа на добрия тунер, за да мога да слушам извън града. Благодаря предварително на всички.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте CD плейер за Пунто 1
Collapse
X
-
Аз си взех това Само че незнайно защо като го взимах беше 240 лв, а сега го гледам на 260 Впечатленията ми - много съм доволен, свири добре даже и на фабричните колонки в алфата, има повече от достатъчна мощност, не прескача дори и на аудио CD. Тунера му е добър, но не очаквай чудеса. Ама то това важи за всички съвременни модели. Аз го избрах най-вече заради наличието на USB-вход, така не се занимавам постоянно да мъкна дискове. Едно флашче и готово. А, щях да забравя. Може да свети зелено и ми отива на цвета на таблотоFIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
-
Aз бих ти препоръчал да си вземеш Pioneer 27MP. Не се отличава с някакъв страшен дизайн,нито пък с мигащи светлинки.С мп3 е което е напълно достатъчно. Това което го прави изключително подходящ за Пунто, е че като цвят съвпада с таблото,а и цвета на копчетата е с цвета на приборите на таблото.За качеството на звука няма какво да говорим.Досега съм имал 2 такива(първия ми го откраднаха и после си взех същия понеже бях останал много доволен).Досега никога не е прескачал,през каквито и дупки да съм минавал!Като цена в момента не мога да ти кажа точно,но предполагам че не е повече от 150лв.Fiat Punto 1.7 TD
Коментар
-
bright написа:Yavor написа:Моето предложение - цена до 190лв - перфектен. Самое един минус - няма часовник, което мен ме бърка ама свикнах.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар