Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Халогени през деня?
Collapse
X
-
тези халогенки верно бая време издеянаха - още не са изгорели, а късите вече карам с 3-ти чифт - кеф Халогенките преди ги ползвах само като е тъмно (естествено мъгла, дъжд и т.н.), но сега спрях да ги ползвам в града, а само извънградско и то само извън магистралите. Кьораво и сакато тръгнали с някакви разногледи фарове и ти му мигаш да си изгаси дългите, а онзи ти мига че е на къси и халогенките много помагат - много ясно ми осветяват осевата линия и страничната.За мене тъмнината също е намалена видимост, а и когато онзи отсреща е с изтрещели фарове, става "значително намалена видимост". Куки са ме спирали много пъти нощно време на различни места из България (за проверка на документи, алкохол и т.н.) - никакви забележки за халогенкитеAudi 1.8S златен талон
Коментар
-
Re: Халогени през деня?
as_novo написа:На някои случвало ли му се е да го спрат,щото кара със запалени халогени?онзи ден ме спряха за тая работа,и че и пръскалките и те ми светят?питам полицая:"бе нали ги продават свободно бе,що ги не забранят,а тои..."ми продават ги..за пари"" и това ако са закони?знам че нямаш право да изменяш колата,ама малко тунинг не и пречи!
--------------------
Коментар
-
doofiat написа:...има значителна разлика дали ще реагираш с 2,3,5 или 10 метра по-рано....Immortal написа:Също така пише че се включват при значително намалена видимост поради мъгла, дъжд, сняг И ДРУГИ ПОДОБНИ УСЛОВИЯ. Според вас тъмнината на НОЩТА не е ли подобно условие?!?!?Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
Huku написа:as_novo написа:На някои случвало ли му се е да го спрат,щото кара със запалени халогени?онзи ден ме спряха за тая работа,и че и пръскалките и те ми светят?питам полицая:"бе нали ги продават свободно бе,що ги не забранят,а тои..."ми продават ги..за пари"" и това ако са закони?знам че нямаш право да изменяш колата,ама малко тунинг не и пречи!
Коментар
-
Immortal написа:Huku написа:as_novo написа:На някои случвало ли му се е да го спрат,щото кара със запалени халогени?онзи ден ме спряха за тая работа,и че и пръскалките и те ми светят?питам полицая:"бе нали ги продават свободно бе,що ги не забранят,а тои..."ми продават ги..за пари"" и това ако са закони?знам че нямаш право да изменяш колата,ама малко тунинг не и пречи!Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Huku написа:as_novo написа:На някои случвало ли му се е да го спрат,щото кара със запалени халогени?онзи ден ме спряха за тая работа,и че и пръскалките и те ми светят?питам полицая:"бе нали ги продават свободно бе,що ги не забранят,а тои..."ми продават ги..за пари"" и това ако са закони?знам че нямаш право да изменяш колата,ама малко тунинг не и пречи!FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Коментар
-
казвал съм го и преди лятото карах на габарити и халогени сега само на къси няма сми от халогени поне през деня вечер ако се сетя а кое как осветява ми братчедка ми на тяхнто пунто си тръгва от работа и я спират полицаите и и казват спри си халогените и си пусни фаровете тя не е разбрала че само на габарити и халогени така и светят силно ниско долу и напред и тя си е виждала кара бавно и така бре помагат си и да ви кажа повечето не ги забелязвам че са на халогени тва еLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар