вчера демонтирах К&Н и си сложих стандартен филтър, не усетих разлика...после ми светна лампата и минах през шел ама нещо се изскръндзих и сложих 98 .....и днес нещо изгуби пъргавината особено в ниските обороти...къв е тоя бензин един бог знае ....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
не слагайте 98 от Шел !
Collapse
X
-
Re: не слагайте 98 от Шел !
punto94 написа:вчера демонтирах К&Н и си сложих стандартен филтър, не усетих разлика...после ми светна лампата и минах през шел ама нещо се изскръндзих и сложих 98 .....и днес нещо изгуби пъргавината особено в ниските обороти...къв е тоя бензин един бог знае ....||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
punto94 написа:вчера демонтирах К&Н и си сложих стандартен филтър, не усетих разлика...после ми светна лампата и минах през шел ама нещо се изскръндзих и сложих 98 .....и днес нещо изгуби пъргавината особено в ниските обороти...къв е тоя бензин един бог знае ....Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Punto SX написа:Как така се изскръндзи и сложи 98, инъче като си ларж с ко караш - с керосин ли. По бензиностанциите цените вървят възходящо от 92 към 95 към 98. За по скъп от 98 не съм чувал.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
punto94 написа:вчера демонтирах К&Н и си сложих стандартен филтър, не усетих разлика...после ми светна лампата и минах през шел ама нещо се изскръндзих и сложих 98 .....и днес нещо изгуби пъргавината особено в ниските обороти...къв е тоя бензин един бог знае ....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар