Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И-и-и-нема такава маневра!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И-и-и-нема такава маневра!!!

Ай нещо от мен... Незнам весело ли може да се нарече или тъжно... Човешки неопит ли е, скованост зад волана ли ...... ма резултата е налице http://www.chilloutzone.de/files/07012102.html

Леле майко, колко мъка има по тоя свят...
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Подобно нещо съм виждал в казармата.Портала беше 7 метра и един един новобранец с УАЗ неможа да го уцели, та се заби в дясната колона.
      Punto 55 SX

Коментар

Re: И-и-и-нема такава маневра!!!

bubachko написа:
        Ай нещо от мен... Незнам весело ли може да се нарече или тъжно... Човешки неопит ли е, скованост зад волана ли ...... ма резултата е налице http://www.chilloutzone.de/files/07012102.html
        Жената е "забравила"да пусне газта???в първия момент изтръпнах,помислих си че нещо здравословно,ма щом е добре..и какво ли ще я прави съпругът и довечера?
        FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
        FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

не е истина баси!!!!!!!!
          Mercedes E200 coupe

Коментар

Ужас найстина....

Коментар

За всяко нещо си трябва и малко гениалност... все пак не е толкоз лесно да обърнеш кола на 5-10 метра участък...
              Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
              --- в сърцето завинаги... ---
              Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Това го гледах няколко пъти на забавен кадър за да го осмисля. Реално цьлата кола се натиска към едната гума и изхвърча. Повдега се от кола на вратата! 1 на 1 000 000 !
                Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Картината ми прилича да е в България или Русия. Номерът, ако не е български, то е руски.

Коментар

То пак добре, че пазача на платения паркинг отърва кожата... Кой ли е дал книжка...? И изобщо как може да има самочуствието да тръгне с кола по улиците при този "опит", който явно има...
                    Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                    --- в сърцето завинаги... ---
                    Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Sandeto написа:
                      То пак добре, че пазача на платения паркинг отърва кожата... Кой ли е дал книжка...? И изобщо как може да има самочуствието да тръгне с кола по улиците при този "опит", който явно има...
                      И за съжаление не е само тя така...
                      N.Y. State of Mind

Коментар

Още маневри :D http://www.youtube.com/watch?v=yMB-lOZo0PA http://www.youtube.com/watch?v=DSaKQ...elated&search=
                        Мъдроста ме гони но аэ съм по-бърз

Коментар

:D как може да има такива бе??тоя на 1-вото кл.все едно panda-та му беше виновна! е,сигурно в петък са карали курсовете!!!
                          FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
                          FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

Абе на нас ни е смешно, ама само се сетете че такива ги има и в нашите градове и ще ни се скрие усмивката от лицето

Коментар

The_Wicker_Man написа:
                              Абе на нас ни е смешно, ама само се сетете че такива ги има и в нашите градове и ще ни се скрие усмивката от лицето
                              Да! Представете си какво е било по пътя й докато стигне до паркинга. И така всеки ден! Сигурно тъплпи от уплашени до смърт шофьори чакат на опашки пред аптеките за успокоителни Някои отиват да им леят куршум...
                              Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Working...
                              X