бях обещал да пишано не мога да намеря старата темастава въпрос за 1,4 TDi - 80 к.с.седалките са удобнино колата е за 4 човекаако са 5 - средното място отзад е доста неудобновозията е определено твърда и неравностите по пътя се усещат осезаемотаблото трака по дупките - примерно Fabia е по-добра в това отношениеможе би едно от най-важните неща за мен - разходаградско каране прясно от тази сутрин - Окръжна болница - Люлин 10през Студенски град - София Ленд - Спартак - Красна Полянаразход 5,4/100нормално каранепри по-нервно каране и на по-къси разстояния - разхода е около 7но ако се кара по-нежно сигурно ще е около 6,5извънградско:София - Перник - София5,8/100по правите отсечки скорост от 120-130 км/чна таблото няма показание за температурата на водата, което доста ме дразнизасега друго не се сещам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления от Skoda Roomster
Collapse
X
-
Sven написа:pakumba написа:еми като на рено, разбираш, че е прегряла чак като светне лампа. тя тая лампа е да знаеш, че скоро отиваш на ремонт, не за другоTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
sev написа:viktorson написа:лично на мен тази Шкода въобще не ми хареса на външен вид ...един приятел кара Фабия RS и просто като ги сложиш двете една до друга...Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар