Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Като ти е скучно и тъжно....остава ти да повозиш Фиата !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бе нещо ме притесняват парите напоследък, ма доскоро... Качвам се вечер на панорамните завои сам да позяпам София и после на слизане гато си фана околовръсното лекичка, полекичка та я до цариградското, я до ботевградското..... там да го погоня малко и се прибирам... Или за добрутру да взема трасето Хладилника-НДК през околовръстното и после Булгария...Най-големия куриоз ми беше миналото лято, така от Сточна гара някаде кам 02:00 си хванах Сливница, и то едно монотонно, се жълто, се път с предимство... и без да усета, как сам се заблеял в тъмното стигнах Метро :D Викам си щом съм тука вече - ай газ към Сливница Ама винетка...:Р На ханче Атантик няма такива, не търсетр попитах и вътре и охраната на паркинга, и лелката на транзитната барачка, да дори и най-нагличко и зелените човечета ве, една патрулка Е, Стигнах все пак до Сливница и се върнах безавариино де))))

Коментар

Re: Като ти е скучно и тъжно....остава ти да повозиш Фиата !

Boncho написа:
      ...да се качиш и шпориш нанякъде ? Правите ли безмислени маршрути колеги , просто да се разсеете ! Моето Пунто е видяло доста такива
      :D са доста често,а после жената вика:"по цял ден само се возиш!" ми тая кола трябва да се кара бе,нали колеги!
      FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
      FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

То нали затова ги имаме тези коли... за да ни водят там където искаме... независимо дали за това има разумно обяснение или не.... Пък и да не е трамвай... да пътува само по 2,3 маршрута....Имам баба, която живее в Казанлък, доста често съм я посещавал неочаквано... Любима дестинация ми е.... Като ме налегне скуката в петък вечер и излитам... Бургас ми идва малко далечко за спонтанни пътувания за съжаление...

Коментар

Това ми е любимото занимание! Иестърдей, тудей ен форевър - надявам се...
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

и аз така търсех утеха от една раздяла и лепнах винетката и айде по Тракия....много успокоява
            Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Много обичам да шофирам когато не бързам по работа! Просто разликата е огромна! Това се случва обикновенно по нощните улици, през деня всичко е твърде бързащоВинаги готов за пътешествие!!!И да си призная, когато съм сам и не тормозя никой с лежерното си управление съм най-спокоен!Пускам си музичката и всичко е супер освен, кратерите които се налага да заобикалям и оранжевата лампичка долу в ляво на таблото
              FIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
              FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
              FIAT Stilo 1.2 16V LPG

Коментар

Stoyo написа:
                и оранжевата лампичка долу в ляво на таблото
                За "Окото на Дявола" ли говориш :D :D :D И аз като Вас колеги , се разтоварвам с шофиране.... понякога ми се случва да си седя вкъщи , да не ми се прави нищо , да гледам тъпо в една точка ...... и по едно време , когато си задам въпроса " наистина ли нищо не ми се прави ?!?! " - мисля ,че отговора ви е ясен паля колата и обикалям София , изключително ми е приятно след 02:00 часа , по улиците рядко да срещнеш цивилни автомобили, само таксита , светофарите не работят , няма задръствания , няма градски транспорт ..... просто "райско каране" му удрям
                Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
                Polo 1.0, юли 1997г.

Коментар

И аз обожавам да карам! Това ми е едно от любимите занимания! Понякога даже и аз си измислям обходни маршрути само и само да си покарам
                  RIP Притежателка на горда Panda RIP
                  Bravo 1.2 16V

Коментар

обичам разпускане от този вид...даже не пускам емпетрито, а си слушам тракането на дизела...любим звук...и карам по места без много кръстовища...булеварди итн
                    Арх. Стаменов &
                    Пунто ELX, 1.7 ТД 70

Коментар

Аааа-хааааа!!!! А после що сме имали задръствания и трафик в София... от такива като нас!!! оффСорри, но след днешната порция vbox7 с тризначките не мога да спра да се смея и ми е лигаво цял ден... офф
                      Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                      --- в сърцето завинаги... ---
                      Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Разходката с Фиат+девойка в произволна посока е най-чудното нещо на света!
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                          Разходката с Фиат+девойка в произволна посока е най-чудното нещо на света!
                          Силно съм за колега...Е това е есенцията...Даже ако питаш мен ако никога не си го правил, за какво ти е била тази кола...

Коментар

Sashe написа:
                            ...Даже ако питаш мен ако никога не си го правил, за какво ти е била тази кола...
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                              Това ми е любимото занимание! Иестърдей, тудей ен форевър - надявам се...
                              Мдааааааа...... Днес след едно подобаващо гости, с едно подобаващо печено, гарнираносъс скара и лееекичко ракийка и бирка и мааааалко бяло винце (ох потекоха ми лигите пак) направихме един напълно безсмислен, но красив маршрут от около 120 км. из околностите на Кюстендил, ей така да се поразтъпчем за да ни се слегне храната и защото времето беше топличко и слънчево и не ни се прибираше в къщи естествено! п.п. Не се заблуждавайте от горното - шофираше съпругата ми, която не беше близнала алкохол (ей, че било хубаво)!
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                                п.п. Не се заблуждавайте от горното - шофираше съпругата ми, която не беше близнала алкохол (ей, че било хубаво)!
                                Уфф, искрено леееекичко ти завиждам! При нас само аз съм пилота, всички други са само навигатор и пасажери. А пък жената почти не близва, ама като не се е изучила достатъчно, че да управлява "самолета"...
                                BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                                Среден разход на газ

Коментар

Working...
                                X