Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Що е то нафтова печка и има ли почва у нас ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Що е то нафтова печка и има ли почва у нас ?

Здравейте колеги, в колата си имам допълнителна печка за подгряване, която е настроена да се включва при външна температура под -3С. Дотук добре, но имам огромното желание да променя настройката на по-висока темп. Компа ми е на Немски а ако беше на Китайски щях да се оправя повече!!! Та ВЪПРОСА: е аджеба някой знае ли от къде се управлява тази гад???
    Fiat Ulysse 2.2 HDI 16V

FORD носи нещастие в семейството!

Re: Що е то нафтова печка и има ли почва у нас ?

Triples написа:
    Здравейте колеги, в колата си имам допълнителна печка за подгряване, която е настроена да се включва при външна температура под -3С. Дотук добре, но имам огромното желание да променя настройката на по-висока темп. Компа ми е на Немски а ако беше на Китайски щях да се оправя повече!!! Та ВЪПРОСА: е аджеба някой знае ли от къде се управлява тази гад???
    Здрасти, а за каква кола става дума?
    Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Предполагам говориш за автономен отоплител?Обикновено имат отделен панел (таймер) за управление, може би от него?Ако не откриеш как, ето ти координати на представителите на Webasto за България - дори и да не е такава марката на твоя, ще ти свършат работа.Повечето печки обаче са такива, другата част са Eberspacer Надявам се за кола все пак става въпрос?
      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

да разбира се за кола става въпрос Фиат Улиис 2.2 ХДИпечката е Вебасто, и предполагам се управлява през борд компа, но не съм сигурен защото пише на немски, а аз с немския съм по-скаран дори и от виетнамски!! Няма никъде (или поне аз не виждам) отделно програматорче.. Днес ще отида до рея пък ще видим .. Благодаря ви!
        Fiat Ulysse 2.2 HDI 16V

FORD носи нещастие в семейството!

Коментар

Working...
        X