Искам да ви попитам, като си карате хубавите колички как се отнасяте с "пестенето на гориво"?Аз в последно време си карам както ми е хубаво и въобще не се съобразявам като спра някъде да чакам някой и знам, че ще изчакам поне 10-20 минути да си загася колата. Гледам да си ми е топличко и въобще не се замислям вече колко гориво или какво ще стане. Важното е да съм си на топличко, а и вече за лятото да си ми е студено и друго няма значение. Преди с Типото до някъде си пестях горивото ама сега вече не знам, явно така ми се иска - да не го мисля много от гледна точка на парите и да си живея живота с възможно най-малко притеснения.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Държавно гориво?!
Collapse
X
-
Re: Държавно гориво?!
BO написа:Искам да ви попитам, като си карате хубавите колички как се отнасяте с "пестенето на гориво"?Аз в последно време си карам както ми е хубаво и въобще не се съобразявам като спра някъде да чакам някой и знам, че ще изчакам поне 10-20 минути да си загася колата. Гледам да си ми е топличко и въобще не се замислям вече колко гориво или какво ще стане. Важното е да съм си на топличко, а и вече за лятото да си ми е студено и друго няма значение. Преди с Типото до някъде си пестях горивото ама сега вече не знам, явно така ми се иска - да не го мисля много от гледна точка на парите и да си живея живота с възможно най-малко притеснения.
-
BO написа:Искам да ви попитам, като си карате хубавите колички как се отнасяте с "пестенето на гориво"?Аз в последно време си карам както ми е хубаво и въобще не се съобразявам като спра някъде да чакам някой и знам, че ще изчакам поне 10-20 минути да си загася колата. Гледам да си ми е топличко и въобще не се замислям вече колко гориво или какво ще стане. Важното е да съм си на топличко, а и вече за лятото да си ми е студено и друго няма значение. Преди с Типото до някъде си пестях горивото ама сега вече не знам, явно така ми се иска - да не го мисля много от гледна точка на парите и да си живея живота с възможно най-малко притеснения.FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Коментар
-
и аз никога не си правя сметка за горивото, дори не знам колко харчи колата, оценявам го на "малко", "бива" и "абе ко стаа май често сипвам", просто като видя, че свършва наливам. климатика лятото не се гаси, един литър отгоре един отдолу не е от значение. кромата ми направи впечатление, че харчи много чак като вдигна над 15 :DLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
gdd55
as_novo написа:BO написа:Искам да ви попитам, като си карате хубавите колички как се отнасяте с "пестенето на гориво"?Аз в последно време си карам както ми е хубаво и въобще не се съобразявам като спра някъде да чакам някой и знам, че ще изчакам поне 10-20 минути да си загася колата. Гледам да си ми е топличко и въобще не се замислям вече колко гориво или какво ще стане. Важното е да съм си на топличко, а и вече за лятото да си ми е студено и друго няма значение. Преди с Типото до някъде си пестях горивото ама сега вече не знам, явно така ми се иска - да не го мисля много от гледна точка на парите и да си живея живота с възможно най-малко притеснения.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар