мчи намери си нещо младичко вместо жената
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
След като не пушите, други работи правите ли в колите си?
Collapse
X
-
Yavor написа:msotiroff написа:Моето впечатление е следното:Преди да направя сефтето в новата кола - много се чупеше (дал съм около 1300лв. за 1 месец). Баща ми все ми казваше, че трябва да ми направят поне св*рка, за да спре да се троши. И не щеш ли - наистина след сефтето нищо и нема на колата. Може и да си въобазявам, но фактите говорят - колата ми става все по-здрава. Вече знам какво да правя в новозакупена кола, даже преди диагностика. Послушайте ме и няма да сгрешите.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
donnna написа:мчи намери си нещо младичко вместо женатаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
В старата кола се чувствах като у дома си!Спал съм и съм "спал" много пъти, навсякъде из България, защото си обичам родината и се радвам да откривам нови места за себе си пък не винаги на всякъде има места за спане!Лятото в багажника имаше прибори за хапване в специално калъфче и те винаги под ръка, една палатка, спален чувал и мисля че чадъра за морето си седеше постоянно там!Имаше всичко необходимо за внезапно заминаване но винаги подредено!С Бравата също видях доста места от БГ но досега не съм се събуждал в нея!При мен е позволено всичко без пушенето, старая се да е чисто и спретнато положението!Случва се понякога малко ме дразни и мен момента със задните стелки и окаляния мокет, ама к’во да праиш са Много обичам като паркирам някъде и не бързам да си седя вътре и да слушам музикаFIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
FIAT Stilo 1.2 16V LPG
Коментар
-
Stracimir написа:SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Re: След като не пушите, други работи правите ли в колите си
doofiat написа:snake написа:moko написа:За мен колата е вещ която да ми служи за всичките ми нужди, а не аз на нея.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар