С риск да ме оплюете и разпнете, след като не пушите, не давате да се пуши и толкова много си пазите пустата купчина ламарина аджеба други работи правите ли в колите си. Или Ви е страх да не би да окапете седалката или тапицерията да опръскате случайно. За мен колата е вещ която да ми служи за всичките ми нужди, а не аз на нея. Ако модераторите искат да изхвърлят темата, но просто ми е доста интересно да разбера.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
След като не пушите, други работи правите ли в колите си?
Collapse
X
-
Re: След като не пушите, други работи правите ли в колите си
moko написа:За мен колата е вещ която да ми служи за всичките ми нужди, а не аз на нея. Ако модераторите искат да изхвърлят темата, но просто ми е доста интересно да разбера.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
koolsvet
...на мен ми е е случвало само един път, но хич не беше приятно........изпонагърчихме си крайници, ръце...не е работа....най си е убаво у спалнята в дома.....
Коментар
-
koolsvet написа:...на мен ми е е случвало само един път, но хич не беше приятно........изпонагърчихме си крайници, ръце...не е работа....най си е убаво у спалнята в дома.....Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Коментар
-
Kuku написа:Аз правя в колата си това, което ми е приятно на мен Винаги съм се грижил с всички възможни средства и сили за колата си, защото това кото го правя на нея, всъщност го правя на себе си - нали си е моята кола Ако се изс*ра в колата, после аз ще седна в лайната :D
Коментар
-
Fiat 127 написа:Kuku написа:Аз правя в колата си това, което ми е приятно на мен Винаги съм се грижил с всички възможни средства и сили за колата си, защото това кото го правя на нея, всъщност го правя на себе си - нали си е моята кола Ако се изс*ра в колата, после аз ще седна в лайната :D
Коментар
-
Kuku написа:Аз правя в колата си това, което ми е приятно на мен Винаги съм се грижил с всички възможни средства и сили за колата си, защото това кото го правя на нея, всъщност го правя на себе си - нали си е моята кола Ако се изс*ра в колата, после аз ще седна в лайната :DKuku написа:То си е до меракИма хора дето не им пука, че ядат дюнер в колата, капе майонеза на мокета и после мирише един месец на чесън, защото, за какво да ходят на мивка - само малко е прашна
Коментар
-
Секви работи правим в колата. Нали за тва съм я вземал я!Трябва да се пази, но да не се прекалява. Не бих искал да си развалям кефа от вманиачаване. Иначе си я гледам - мия си я, поддържам я и редовно си я сервизирам като има нужда, но в никакъв случай не бих се отказал нито от цигарите, нито от другите работи в колата.Fiat Brava 1.6
Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8
Коментар
-
Хе хе, в моята съквартиранта ми е правил секс многократно За какво по-хубаво може да послужи 10 и кусур годишна кошница ако не да радва младото поколение дори и нестандартно Някои и да омаца и да жулне не оревавам света, наистина колата не е нищо повече от купчина ламарини. Ама бих наритал всеки които дори и се опита да запали... Да смърди е гадно... Другото е без значение...
Коментар
-
тъй, тъй, най-си е хубаво в къщи... спалнята ти спалня, банята ти баня...е ако се случи да се прасне нещо чуждо, веднага ще се отъркалят седалките на пунтотоp.s. виж ми аватараFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар