И ние вчера бяхме в Метро - купихме 5 бройки да има за всички от офиса! :D По 5 лв някъде бяха - много яки - оранжеви. :D :D :D Аз исках зелена и да се правя на кука, ама...
"Нови правила за шофьорите въвежда парламентът. 50 лева глоба ще плаща всеки водач, който няма светлоотразителна жилетка в багажника на колата си. Това решиха депутатите вчера, след като приеха на първо четене промените в Закона за движение по пътищата. Освен жилетка в багажника всеки седнал зад волана трябва да има и триъгълник, аптечка, пожарогасител, резервни крушки и гума. Същото се отнася и за каруцарите и мотопедистите. Те трябва да носят всичките обезопасителни атрибути като шофьорите. Цената на една светеща жилетка в момента е 7,40 лева. "
Е, аз пък ще изчакам и второто четене на промените в ЗДП и публикуването им в Държавен вестник, че то знае ли се каква ще я сътворят народните ни избранници ... ?!?Иначе всички сте много остроумни - радвам се за доброто Ви настроение!
BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
Среден разход на газ
Не знам за шофьорите ама пешеходците...Аз (а сигурно и всеки от вас) съм си изкарвал ангелите на няколко пъти със призраци - пешеходци "изникващи" от тъмното, от горе до-долу облечени в черно.... Явно си мислят, че ги виждаме, но не е точно така....
Коментар