Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жилетка?!?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

batececo написа:
    Колко пари са жилетките в ОМВ-то ? Колко вървят горе долу?Какво значи комплект крушки? За всички фарове, стопове, мигачи и габарити ли ???
    Аз си имам/оранжева/ още преди да разбера ,че прокарват закон.Цветовете са оранжев и светло зелен.На ОМВ и Лукойл са си скъпички.Моята я взех от Практикер за около 4 лв.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
      batececo написа:
      Колко пари са жилетките в ОМВ-то ? Колко вървят горе долу?Какво значи комплект крушки? За всички фарове, стопове, мигачи и габарити ли ???
      Аз си имам/оранжева/ още преди да разбера ,че прокарват закон.Цветовете са оранжев и светло зелен.На ОМВ и Лукойл са си скъпички.Моята я взех от Практикер за около 4 лв.
      XXXXXL продават ли?!
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Чак пък 5 пъти Х не знам но мисля ,че до ХХЛ са.И не мисля ,че куката като те спре ще те накара да я пробваш дали ти става. :D
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Това за жиленките е добре поне ще се вижда че има някой на пътя.
          Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
          Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
          Совалката средно на LPG
          Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Класния ми е колоездач , и винаги кара с такава жилетка. Веднъж го засякох вечерта на една улица и ми светна като коледна елха :D - много е ползотворно ! :D (отначало си помислих ,че е от мафията на слънчогледоносачите )
            Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
            Polo 1.0, юли 1997г.

Коментар

BobyBravo написа:
              Не комплект крушки се разбира резервен комплект крушки т.е. една от всичките които имаш по колата си. Ти като имаш 4 гуми 4 резервни ли возиш в багажника си
              4-те гуми са еднакви, за това има само една от тях, но крушките са различни: * за фаровете - габарити - дълги/къси * за мигачите * за стоповете/габарити отзад * за номераГореизброените видове крушки се различават, някой знае ли дали трябва да имаме един цял комлект или да речем само крушки за мигачите (примерно)?Още малко ще ни накарат по още една резервна кола с нас да си мъкнем...

Коментар

аз в колата имам 2 - зелена като на катаджиите и оранжева.в тия тъмнотии не дай си боже да пукнеш гума и да тргнеш да я правиш - некой ша те отнесе като куцо пиле домат...та затуй ги взех.... подарък от мама, служебни ги раздава...
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Дали да не сложа и една каска в колата?
                  Punto 55 SX

Коментар

mentor написа:
                    Ейййййй, как не съм се сетил.... Тц-Тц-Тц.Че то напоследък много опасно по пътищата. Скоро може да уредят законодателно и сексуалното самозадоволяване да се реализира само с презерватив! Че то, я ако са ти мръсни ръцете - то не е ли Спин, то не е ли Грип, то не е ли Сифилис - МАНИ, МАНИ!
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      mentor написа:
                      Ейййййй, как не съм се сетил.... Тц-Тц-Тц.Че то напоследък много опасно по пътищата. Скоро може да уредят законодателно и сексуалното самозадоволяване да се реализира само с презерватив! Че то, я ако са ти мръсни ръцете - то не е ли Спин, то не е ли Грип, то не е ли Сифилис - МАНИ, МАНИ!
                      "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                      (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Stoyan_68 написа:
                        Nino написа:
                        Stoyan_68 написа:
                        Това с жилетката откъде го измислиха! В Европа има ли го като изискване?
                        Има го.
                        Да му се невиди! Една колежка тука пита какви цветове има. Руса е, със сини очи и иска да й се връзва с общата визия :D
                        тя палто ли ще си купува или жилетка p.s.най -ефтиния вариянт е да изгърбите некой служител на фирма "ВОЛФ"
                        фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                          Stoyan_68 написа:
                          Nino написа:
                          Stoyan_68 написа:
                          Това с жилетката откъде го измислиха! В Европа има ли го като изискване?
                          Има го.
                          Да му се невиди! Една колежка тука пита какви цветове има. Руса е, със сини очи и иска да й се връзва с общата визия :D
                          тя палто ли ще си купува или жилетка p.s.най -ефтиния вариянт е да изгърбите некой служител на фирма "ВОЛФ"
                          После Румен ще те търси да те бута с Бугатито
                          Polo 1.0, юли 1997г.

Коментар

Колко ли народ ще ревне от фалшиви полицаи?
                            Octavia RS
                            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm написа:
                              Колко ли народ ще ревне от фалшиви полицаи?
                              Е стига бе не мисля , че някой ще се усмели , чак пък и коли да спира....... тва не е като някой контрольор измислен....
                              Polo 1.0, юли 1997г.

Коментар

жилетка -елече електрик

има ги на Илиенци и на женския пазар в уличките за дрехи накаде от 5 лв незнам са колите дали трябва да ги слегат но Бабите по тъмните улици задържително като се стъмни
                                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
                                X