Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Внимание - измамници.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Внимание - измамници.

    Вижре колегите как се бъзикат с мошениците:ЦЪК
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

    #2
    В момента слушам записа.Е тоя пич ме разбива,страхотен актьор е.

    Коментар


      #3
      Кърти мивки тая история просто

      Коментар


        #4
        А тоя пичага дето ги е записал , от каде му имат телефона ?!
        Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
        Polo 1.0, юли 1997г.

        Коментар


          #5
          CCB написа:
          А тоя пичага дето ги е записал , от каде му имат телефона ?!
          Че на баба ми от къде са и имали телефона,преди около 2 месеца са се обаждали.Обаче по по-новата схема,пратил съм колет от Испания,в който има маратонки,а в лявата маратонка съм сложил 4000 евро,обаче тя да дадяла на този дето го носи 2000 лева,за доставянето му Супер тарифа за колетна служба.п.п. С мен директно разговаряла,аз съм се обадил от Испания. ,никога не съм бил там.

          Коментар


            #6
            хахаххаххаха много се накефих на тоя пич направо им е** майките !!! ахаааааааааааахахахаххаа
            Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
            Polo 1.0, юли 1997г.

            Коментар


              #7
              не, тва не е истина напрао ще се напикам от смях разказаха му играта напрао :D
              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
              e30 forever!

              Коментар


                #8
                Тоя пич е по-голям от хляба. Евала му правя, голям актьор е.
                Настоящата - Ford Focus ST
                Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
                Франкенщайн - R.I.P.
                Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

                Коментар


                  #9
                  Тва е най модерния метод за измама в момента. Звънят на произволен номер. Вижте че и тук вика "предположи кой съм" за да не уцели греда и жертвата да не познава такъв. И вече начините за измама са 2 основни. Единия предлвага далавера с някакви елементи или стоки, а другия казват че твой роднина или познат е катастрофирал и се нождае от определена сума за да започне операцията. Хвана ли такъв ще си чукна среща да му предам парите и ще му предам малко натъртвания и счупвания.

                  Коментар


                    #10
                    The_Wicker_Man написа:
                    Тва е най модерния метод за измама в момента. Звънят на произволен номер. Вижте че и тук вика "предположи кой съм" за да не уцели греда и жертвата да не познава такъв. И вече начините за измама са 2 основни. Единия предлвага далавера с някакви елементи или стоки, а другия казват че твой роднина или познат е катастрофирал и се нождае от определена сума за да започне операцията. Хвана ли такъв ще си чукна среща да му предам парите и ще му предам малко натъртвания и счупвания.
                    :D на баща ми направиха същия номер(за резервни части)ама тои се е усетил,викам му"абе чукни им една среща,да ги видим кви са тея.."даже по едно време и тои се върза(помисли че се сеща кои е тоя на телефона,ама... пълно с мошенници
                    FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
                    FIAT MAREA1.6 16V

                    Коментар


                      #11
                      Тези неща са от доста много време... спомням си преди време (не всеки имаше GSM) идва някакъв, звъни на вратата и почва да ми говори някакви истории за това, как се бил пазарил с баща ми за сонда/бунар, как той щял да уреди с шофьора на сондата да минат през вилното ни место и да ни бият сондата за половин цена без шефа им да знае... обаче трябвало да му дам 50лв предплата и ми бута някаква бележчица, на която с почерка на баща ми написан адреса в София... Нещо обаче ми се видя странно, щото на бележката не беше написано нищо друго освен адреса и ми светна, че този нещо мота и му викам "Сега нямам 50лв, ама мини утре...", като имах намерение да отскоча до вилата да питам нашите к’ъв е този... Отивам, питам аз баща ми, и той ми вика - "Ааа, да-да, мина тука един, обеща че може да уреди сонда за половин цена и говорехме да се разбереме за по-натам и му дадох адреса в София да се обади след 2-3 месеца." След няколко дена разбрах че един съсед обаче изгорял с 50лв... по тази схема. Та така... не бъдете наивни и не се лакомете за бърза и ефтина печалба, винаги искайте някакви документи, фактури, касови бележки, това моментално ги отказва.
                      Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                      --- в сърцето завинаги... ---
                      Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

                      Коментар


                        #12
                        Абе колеги, имам няколко "Защо?" да задам по темата с риск да бъда и нахокан за съмненията... Ма простете моля . Като начало, темата наистина е много хубава и поучителна, но на мен лично ми се струва една прекрасна о поучителна драматизация!* Първо, не разбрах, пича наистина ли е към куките и тези наистина ли са се обадили на оперативен телефон, който се записва. Ако не е, кой интерес ще го накара да записва всеки разговор, който е входящ от непознат или скрит номер.... ако го прави - това за мен не е нормално... Ако е кам куките и наистина разговора се е записвал на оперативен телефон, как подяволите се е докопал до записите?! Маи са секретни акива неща, а публикуваните номера на ГСМ, колкото и да са ваучери, не са ли изпускане на следствена тайна?* Второ, странна ми е свободата с която започна разговора. Сякаш е очаквал пича точно за това да говори... Никакво колвбание от самите първи секунди. други такива моменти има още като цяло * И трето, в самия край на разговора, когато нашето момче се разкри и каза че е кука, оня не трпна... Аз все си мисла, че тея бандити требе да имат един парвичен страх, а онзи не само че не се стресна, ами и напротив, даржеше се се едно не му се приключва с разговора а иска да си говори с нашия.Не ме разбирате грешно, аз не с лошо с тези коментари, а просто нещо си ме гложди отвутре за нещо нагласено в тези записи.А ако наистина не е така и са автентични - с чисто сарце се присъединявам към мнението на останалите: Евалата пич, иддол си ми за импровизация! Аз лично много обичам да погаждам дребни номерца на приятели с разни идиотски импровизациики, когате ме перне шайбата :D и после да се забавтявам с недоумението им, когато изведнъж им кажеш истината и те се опулат с поглед а-ла "А са де, на кое да вярвам?"

                        Коментар


                          #13
                          Абе колега кой има респект от полицията на днешно време. Все пак говори с него по телефон. Тебе ако ти кажат по телефона че си под наблюдение и сега ще дойдат да те арестуват ще се хванеш ли ? Разговорите винаги тръгват така. Аз пък, ако ми звъннат ще се правим на заинтригуван, ще си чукнем среща и ще ги размажа.

                          Коментар


                            #14
                            Oсвен големите измами, ското ми разказаха една по-дребна, но за един пенсионер хич даже не е дребна:Обаждат се на един приятел на комшийката му, баба едикояси - знаят й името.Казват й, ...ало, ало, Иванке (примерно), позна ли кой тисе обажда?На нея гласът й заприличва на неин братовчед от София, и казва: "Петко, ти ли си бе?"-Аз съм аз съм, закъсал съм еди къде си, иди купи един ваучер от 50 лв на вивател и след 1/2 час пак ще ти се обадя. Отива тя, обаче на будката лелката я познава, и като знае че няма ГСМ, я пита за какво й е. И тя й разказва. Та лелката от будката не й дава ваучер. прибира се баба ви Иванка и оня пак звъни: "Купи ли ваучер?" - ама тя тарикатка и вика:" Купих". - "Добре, сега изтрий черната лентичка и ми продиктувай номера отдолу", обаче тя му се изсмяла и затворила. Пропуснах - междувременно е звъннала на въпросния Петко, и се оказва че той изобщо не я е търсил.Та бабата изкарала късмет, иначе 50 лв назад....

                            Коментар


                              #15
                              мен са ми се обаждали вкъщи / що вкъщи се пише слято, а в гъза отделно.... / - братовчед ми Георги бил... същата постановка.... ама аз пусто като имам 5 първи братовчедки и 2 втори и съм единствения мъж в родата.... не случи горкия... пък на баба ми преди 2-3 месеца се обаждали и й казали, че съм катастрофирал, че ми трябвали спешно 3000 лв. и не съм можел да се обадя... луднали са я жената... оттогава баща ми й е казал да не вдига телефона / сама си е в къщи /. разбрали са се да й се обажда само в 6 часа вечерта...
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

                              Коментар

                              Working...
                              X