Вчера Бравичката ми стана на 1 годинка от както я купих и взех, че се развълнувах :D ... Спомням си миналата година по това време как притеснявах потребителите във форума дали няма да се излъжа, ако си купя Fiat Brava Е сега мога да кажа с чиста съвест, че не съм се излъгал!Тамън се прибрах от работа и жената ме подсети, че е 16-ти и веднага отидох до най-близкия shop да купя торта ... ей така да се почерпим в чест на Фиатката Взех я на 91 000, а сега като гледам километража показва 94 805 км.Сериозни проблеми с нея досега не съм имал и се надявам и занапред все така да си ме вози Даже й купих и подарък:Да я пази от недоброжелатели ... Малко е мързеливо, ама ще гледам да го науча поне да лае Сега някой ще каже сигурно, че не съм добре, че пускам подобна тема хахахаха, ама тая кола толкова ми е легнала на сърцето, че направо като бебе си я гледам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Количката ми стана на 1 годинка :)
Collapse
X
-
EVITA написа:Ти май я миеш ежедневно или не я караш! :D много лъскава много нещо .. виж тука какво значи мръсна брава карана, карана .... :PПък и като гледам колко малко километра си навъртяяяяял :P Открийте разликите! Направо ме е срам!
Коментар
-
EVITA написа:Ти май я миеш ежедневно или не я караш! :D много лъскава много нещо ..
Коментар
-
3000 за година... направо тая кола е щастлива.Аз съм минал 49000 за година и 3 месеца.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
wwweb написа:EVITA написа:Ти май я миеш ежедневно или не я караш! :D много лъскава много нещо .. виж тука какво значи мръсна брава карана, карана .... :PПък и като гледам колко малко километра си навъртяяяяял :P Открийте разликите! Направо ме е срам!
Коментар
-
Мани не питай.. чат пат ходи на четките на Екото на Сливница и един път месечно основно.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
BEX---GT---TDi написа:а, честито, колега, със здраве, още колкото ти се иска да си я карашSashe написа:Поддържай си я и се кефи, нали затова си я купилzgabrovski написа:3000 за година... направо тая кола е щастлива.Аз съм минал 49000 за година и 3 месеца.doofiat написа:Колегаааааа, аз за 1 година минах 35 000 км ...
Коментар
-
wwweb написа:EVITA написа:Ти май я миеш ежедневно или не я караш! :D много лъскава много нещо .. виж тука какво значи мръсна брава карана, карана .... :PПък и като гледам колко малко километра си навъртяяяяял :P Открийте разликите! Направо ме е срам!SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
hit-ko написа:На 1 година, не знам каква сватба се чества, ама много тънко си минал... една тортичка ?!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар