Добавих анкета!Включил съм всички споменати в темата за да няма сърдити,само Жорко не включих защото досега щом не се обадил значи не иска Аз съм твърдо за Mescalin
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съдия за Max Tuning Show 2007
Collapse
X
-
beer написа:Добавих анкета!Включил съм всички споменати в темата за да няма сърдити,само Жорко не включих защото досега щом не се обадил значи не иска Аз съм твърдо за MescalinSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:beer написа:Добавих анкета!Включил съм всички споменати в темата за да няма сърдити,само Жорко не включих защото досега щом не се обадил значи не иска Аз съм твърдо за Mescalin
Коментар
-
jorko сега вижда темата , честно казано , но не желае да бъде съдийче в тази масовка поради причини , несвързани с обичта му към колите и страстта му към тунинга ... нищо лично , момчета и момичета , но предпочитам пожелалите моето присъствие да се насочат към някой по-обективен и безпристрастен съдия ... Fire999 е за мен такава личност ! Със сигурност и останалите имат свойте качества , но аз давам своя глас за колегата с готиното Уно П.С. beer , не смятам и да съм участник , така че няма да бъркам класацията ...
Коментар
-
jorko написа:jorko сега вижда темата , честно казано , но не желае да бъде съдийче в тази масовка поради причини , несвързани с обичта му към колите и страстта му към тунинга ... нищо лично , момчета и момичета , но предпочитам пожелалите моето присъствие да се насочат към някой по-обективен и безпристрастен съдия ... Fire999 е за мен такава личност ! Със сигурност и останалите имат свойте качества , но аз давам своя глас за колегата с готиното Уно П.С. beer , не смятам и да съм участник , така че няма да бъркам класацията ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар