Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съдия за Max Tuning Show 2007

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Добавих анкета!Включил съм всички споменати в темата за да няма сърдити,само Жорко не включих защото досега щом не се обадил значи не иска Аз съм твърдо за Mescalin

Коментар

beer написа:
      Добавих анкета!Включил съм всички споменати в темата за да няма сърдити,само Жорко не включих защото досега щом не се обадил значи не иска Аз съм твърдо за Mescalin
      E, не е редно, може да е прекалено скромен...а и аз съм го предложил.Добави и него.
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
        beer написа:
        E, не е редно, може да е прекалено скромен...а и аз съм го предложил.Добави и него.
        Трябва ти да го добавиш,щото не виждам как да променя анкетата Другия мотив да не го сложа беше че ще обере гласовете и после ако не е той какво прайм?Най добре някой от вас да се свърже с него за да има конкретен отговор.

Коментар

Задължително предложените в анкетата трябва да са информирани и да дадат съгласието си да представляват форума на "Тунинг шоуто" - иначе е безпредметно тяхното присъствие при все цялото ни уважение към тях като съфорумци.

Коментар

jorko сега вижда темата , честно казано , но не желае да бъде съдийче в тази масовка поради причини , несвързани с обичта му към колите и страстта му към тунинга ... нищо лично , момчета и момичета , но предпочитам пожелалите моето присъствие да се насочат към някой по-обективен и безпристрастен съдия ... Fire999 е за мен такава личност ! Със сигурност и останалите имат свойте качества , но аз давам своя глас за колегата с готиното Уно П.С. beer , не смятам и да съм участник , така че няма да бъркам класацията ...

Коментар

И аз съм за Fire999, няма по-подходяща връзка с другите форуми
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

jorko написа:
                jorko сега вижда темата , честно казано , но не желае да бъде съдийче в тази масовка поради причини , несвързани с обичта му към колите и страстта му към тунинга ... нищо лично , момчета и момичета , но предпочитам пожелалите моето присъствие да се насочат към някой по-обективен и безпристрастен съдия ... Fire999 е за мен такава личност ! Със сигурност и останалите имат свойте качества , но аз давам своя глас за колегата с готиното Уно П.С. beer , не смятам и да съм участник , така че няма да бъркам класацията ...
                Е жалко!Ти си знаеш най добре........

Коментар

Working...
                X