Много важен въпрос имам към всички ,които разбират !!Интересува ме възможно ли е ,аз сам да си променям ай пи -то ?Или примерно ако съм рег.с едно ай пи в даден сайт или система ,ако преинсталирам уиндоса ,и да речем пак се регистрирам ,там админите виждат ли че е от същото ай пи ??? Или да ходя при доставчика ,там не знам колко струва да му дам някой лев и да ми го смени !Възможно ли е изобщо и ако да на колко смени имам право
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
нали тука има много админи !
Collapse
X
-
Преди всичко кажи с какъв нет си - на кабелен модел Лан...безжичен...Ако си лан - доставчика ти сменя айпито, после при теб. Ако си на кабел при БТК- нищо не става. Ако си на кабел към некъв локален - ще ти го сменят. Можеш и през прокси да минеш също.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Да ще видят че си от същото ip. Говори с доставчика ти да ти го смени.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
ако искаш да влизаш по форуми от твоя комп, ама с друго IP, ползвай проксита - има програмки за тази работа, не ти триабва никаква преинсталация на операционната система.Всъщност не знам дали това ще важи, ако си зад firewall, аз в нас съм с реално IP и няма проблеми.Така могат да ти затрият акаунт (блокират или както там се казва), а ти си правиш нов, IP-то ти е друго и си пак в джазаAudi 1.8S златен талон
Коментар
-
Повечето доставчици с кабелни модеми дават статичен адрес. Повечето с ЛАН карти - динамичен. При БТК обикновените тарифи са с динамични адреси, а тези BIZ със статични. Ако си с динамичен адрес - дърпаш кабела за интернета, слагаш и има вероятност да ти се смениFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
леле толкова много отговори !прочетох всичко !лан съм ,ама мрежата е локална до колкото знам !!Значи май само на Нино отговора за да си го сменя с динамично ай пи ! лошото е че не знам дали с такова ай пи може да се рег.в такива сайтове дето ми трябват !По точно при букмейкъри !! Лошото е че там ако има най малко съмнение и веднага затварят сметката и става лошо ,умират ти парите за 3-4 месеца и писане и разправии !!!През прокси не може 1000% дори да се регнеш !!Това го знам със сигурност !!Явно доставчика ще трябва да ми сменя ай пи -то ! И без това ми е длъжник Благодаря много на всички !! Ако можете да пратите линк да се образовам или ако има програма за смяна на ай-пи та -ОщЕ ПО ДОБРЕ p.s. няма да правя измами ,за да ви е чиста съвестта на всички ,е и каузата не е от най -благородните дефиатче Браво 2.0
Коментар
-
CCB написа:Аз всеки път като се конектна кам Интернет сам с различни IP-та , и всичките са реални (външни) кам LAN доставчик сам... :D
Коментар
-
Ако си на LAN пробвай това - http://www.ip-adress.com/запиши си IP-то , disconnect , restart , connect и пак отвори саита - ако е същото трябва да ти се смени на сървъра на доставчика , ако е различно си на кяр като менBravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Коментар
-
masterkar написа:CCB написа:Аз всеки път като се конектна кам Интернет сам с различни IP-та , и всичките са реални (външни) кам LAN доставчик сам... :DBravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Коментар
-
CCB написа:Ако си на LAN пробвай това - http://www.ip-adress.com/запиши си IP-то , disconnect , restart , connect и пак отвори саита - ако е същото трябва да ти се смени на сървъра на доставчика , ако е различно си на кяр като менCCB написа:като гледам и ти си от Младост - кам Intech сам
Коментар
-
tomazo написа:леле толкова много отговори !прочетох всичко !лан съм ,ама мрежата е локална до колкото знам !!Значи май само на Нино отговора за да си го сменя с динамично ай пи ! лошото е че не знам дали с такова ай пи може да се рег.в такива сайтове дето ми трябват !По точно при букмейкъри !! Лошото е че там ако има най малко съмнение и веднага затварят сметката и става лошо ,умират ти парите за 3-4 месеца и писане и разправии !!!През прокси не може 1000% дори да се регнеш !!Това го знам със сигурност !!Явно доставчика ще трябва да ми сменя ай пи -то ! И без това ми е длъжник Благодаря много на всички !! Ако можете да пратите линк да се образовам или ако има програма за смяна на ай-пи та -ОщЕ ПО ДОБРЕ p.s. няма да правя измами ,за да ви е чиста съвестта на всички ,е и каузата не е от най -благородните деSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
masterkar написа:CCB написа:Ако си на LAN пробвай това - http://www.ip-adress.com/запиши си IP-то , disconnect , restart , connect и пак отвори саита - ако е същото трябва да ти се смени на сървъра на доставчика , ако е различно си на кяр като менCCB написа:като гледам и ти си от Младост - кам Intech самBravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар