CCB написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
нали тука има много админи !
Collapse
X
-
masterkar написа:Това е интересно - http://www.ip-adress.com/ Определено ми хареса :D ! Но процедурата определено се отнася за динамични IP-та!CCB написа:А и мога да ти дам по-хакерски саит :D :D :D дето дори и адреса може да ти даде но да не прекаляваме
Коментар
-
tomazo написа:леле толкова много отговори !прочетох всичко !лан съм ,ама мрежата е локална до колкото знам !!Значи май само на Нино отговора за да си го сменя с динамично ай пи ! лошото е че не знам дали с такова ай пи може да се рег.в такива сайтове дето ми трябват !По точно при букмейкъри !! Лошото е че там ако има най малко съмнение и веднага затварят сметката и става лошо ,умират ти парите за 3-4 месеца и писане и разправии !!!През прокси не може 1000% дори да се регнеш !!Това го знам със сигурност !!Явно доставчика ще трябва да ми сменя ай пи -то ! И без това ми е длъжник Благодаря много на всички !! Ако можете да пратите линк да се образовам или ако има програма за смяна на ай-пи та -ОщЕ ПО ДОБРЕ p.s. няма да правя измами ,за да ви е чиста съвестта на всички ,е и каузата не е от най -благородните деСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Дори да си с динамичен IP, на практика ако си пускаш всеки ден компа, пак ще бъдеш с един и същ IP. Стига разбира се доставчика да не мине към друг адресен план или по някаква причина периодично да разбърква адресите на абонатите. Има начин ако си с динамичен IP, да го смениш без да се молиш на доставчика, но това е просто за спорт, малко дълго е за обяснение и не виждам смисъл да го правиш. Ако помолиш доставчика или дежурния админ, ще ти го смени за секунди, винаги има свободни IP-та в съответния range. Но ... ако си баннат от някой сайт, обикновено влечеш със себе си още 254 баннати от групата xxx.yyy.zzz.0-255, така че и смяната на IP-то не помага. Виж ако преминеш в някоя друга подмрежа, това е вече друг въпрос. Но IP от същата група xxx.yyy.zzz.0-255 не ти върши работа в общия случай.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
tomazo написа:леле толкова много отговори !прочетох всичко !лан съм ,ама мрежата е локална до колкото знам !!Значи май само на Нино отговора за да си го сменя с динамично ай пи ! лошото е че не знам дали с такова ай пи може да се рег.в такива сайтове дето ми трябват !По точно при букмейкъри !! Лошото е че там ако има най малко съмнение и веднага затварят сметката и става лошо ,умират ти парите за 3-4 месеца и писане и разправии !!!През прокси не може 1000% дори да се регнеш !!Това го знам със сигурност !!Явно доставчика ще трябва да ми сменя ай пи -то ! И без това ми е длъжник Благодаря много на всички !! Ако можете да пратите линк да се образовам или ако има програма за смяна на ай-пи та -ОщЕ ПО ДОБРЕ p.s. няма да правя измами ,за да ви е чиста съвестта на всички ,е и каузата не е от най -благородните деN.Y. State of Mind
Коментар
-
проблема е решен sachma не се обиждам рабира се ,знам за какво ми говориш ,аз самият залагам и играя от 5 години ,покер и т.н. Това се е превърнало като втора моя професия С бонуси не се живее и печели ,те са за мишоците ,тука става за съвсем друго нещо ,за съвсем други пари различни от бонусите и т.н. Именно заради " бонус играчите " сме на такова дередже ,че за най-малките промени следват куп разправии ,защото ни следят под лупа !!Иначе благодаря на всички за съдействието !p.s.а към колегата по-горе ,ако имаш нужда от съвети в тая насока обаждай се ,а и още ми висиш 10 кинта от един басфиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:проблема е решен sachma не се обиждам рабира се ,знам за какво ми говориш ,аз самият залагам и играя от 5 години ,покер и т.н. Това се е превърнало като втора моя професия С бонуси не се живее и печели ,те са за мишоците ,тука става за съвсем друго нещо ,за съвсем други пари различни от бонусите и т.н. Именно заради " бонус играчите " сме на такова дередже ,че за най-малките промени следват куп разправии ,защото ни следят под лупа !!Иначе благодаря на всички за съдействието !p.s.а към колегата по-горе ,ако имаш нужда от съвети в тая насока обаждай се ,а и още ми висиш 10 кинта от един басBravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар