не пуша обичам миризмата на парфюм
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пушите ли в колата и колко? Не ви ли е гадно?
Collapse
X
-
И аз също не пушаВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
В колата ми пушенето е категорично забранено, ако някой иска да пуши - спирам, чакам го да пуши , и тръгвам. Служебната кола я караше един дето пушеше по 3 кутии на ден. Той сутрин пушеше в нея, като дори не отваряше стъклата, всичко оставаше вътре. Получаваше се нещо като на Страшен Филм 1 май че... Вече няколко месеца по-късно, той вече не работи при нас, а колата така е пропита от миризмата на цигари, че нищо не може да я спаси - нито автомивка, нито пране, нито парфюми... нищо !! Е, дори и да не караш новата S-класа - вонята си поема, и е противно да се возиш в кола, която вони на цигари!
Коментар
-
А пък в нашата кола не се пуши. И не се яде и не се пие. От както съм я вземал е запалена една единствена цигара - брат ми като му дадох да я опита как върви. На всичко отгоре и аз и жена ми сме пушачи. В колата - 2 ароматизатора. Пробвах с четири обаче щях да се задуша. Като я вземах намерих някакви италиански ароматизатори навсякъде в колата.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
gamma написа:В колата пия (не алкохол), пуша, еб@...CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
Аз , че не пуша , не пуша . Не ми и трябва !!! Затова много ме дразни миризмата и пушека от цигарите , абе ужас ! В колата не се пуши , даже coolboby няколко пъти се оплаква от това . Защо трябва да си тровя живота с миризмата заради кефа на другитеparalesa написа:Един непушач винаги ще усети ако в една кола е пушено преди ден два,това,че пушачите не усещат си е тяхна работа!Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
аз си пафкам от 3-4 години вече , ама рядко пуша в колата.(а и като цяло не пуша много 1 кутия за около 3-4 дена) ако трябва да изчакам някой си пуша... в града да карам и да пуша не го правя. на дълго пак рядко....и аз въпреки че съм пушач мн мразя омирисаните дрехи, след дискотека....също се нервя като отида на кръчма или пицария , някаде където съм отишъл да се храня.влизам то не мога да видя къде да седна от пушеци чак....и ми е кофти да се храня и да има пушилка.....и да отбележа 1-во питам ако съм в чужда кола дали може да запаля ако ми се пуши.то и мойте приятели пак ме питат , и аз им казвам пушете си не е проблем... само че се тръска през джамовете, че пепелника ми е счупен , все пада и съм го завил с една мн малка видийкаCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Не пуша... и в колата не позволявам никой да пушиПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар