Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пушите ли в колата и колко? Не ви ли е гадно?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

не пуша обичам миризмата на парфюм
    Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

И аз също не пуша
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

В колата пия (не алкохол), пуша, еб@...
        Alfa 159 SW 2.4 Ti
        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Да , пуша, давам и другите да пушат, стига да не са седнали отзад. Като са отворени джамовете нищо и няма . Да не карам новата S-класа , че да я пазя толко
          Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

В колата ми пушенето е категорично забранено, ако някой иска да пуши - спирам, чакам го да пуши , и тръгвам. Служебната кола я караше един дето пушеше по 3 кутии на ден. Той сутрин пушеше в нея, като дори не отваряше стъклата, всичко оставаше вътре. Получаваше се нещо като на Страшен Филм 1 май че... Вече няколко месеца по-късно, той вече не работи при нас, а колата така е пропита от миризмата на цигари, че нищо не може да я спаси - нито автомивка, нито пране, нито парфюми... нищо !! Е, дори и да не караш новата S-класа - вонята си поема, и е противно да се возиш в кола, която вони на цигари!

Коментар

gamma написа:
              И аз тъй!
              Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

А пък в нашата кола не се пуши. И не се яде и не се пие. От както съм я вземал е запалена една единствена цигара - брат ми като му дадох да я опита как върви. На всичко отгоре и аз и жена ми сме пушачи. В колата - 2 ароматизатора. Пробвах с четири обаче щях да се задуша. Като я вземах намерих някакви италиански ароматизатори навсякъде в колата.
                Bravo 1.6 / 16

Коментар

Не робувам на колата си. Когато ми се пуши, пуша! Когато ми се пие, пия! Когато ми се яде, ям. Когато ми се до... го правя! Но с всичките не прекалявамАроматизатори имам достатъчно.

Коментар

gamma написа:
                    Значи сме двама! хахахха
                    CSI in the CAR !!!
                    Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.

ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"

Коментар

Аз не пуша, но почти всички около мен са пушачи. Когато се вози някой с мен няма проблем да запали цигара, отваряме прозорците и всичко е на 6
                      Brava 103HP
                      ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Откакто отказах цигарите, преди четири години и половина, не давам и на пасажерите ми да пушат в колата. Жена ми пуши понякога, ама само като сме двамата и на дълъг път
                        FIAT Marea ex
                        FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Аз , че не пуша , не пуша . Не ми и трябва !!! Затова много ме дразни миризмата и пушека от цигарите , абе ужас ! В колата не се пуши , даже coolboby няколко пъти се оплаква от това . Защо трябва да си тровя живота с миризмата заради кефа на другите
                          paralesa написа:
                          Един непушач винаги ще усети ако в една кола е пушено преди ден два,това,че пушачите не усещат си е тяхна работа!
                          Така е ! Дори се сещам за една случка . Винаги надушвам майка ми (непушачка) още от вратата , когато е ходила в комшийката (пушачка) Първата работа като се прибера след кръчка/дискотека е да хвърля дрехите по-далеко от мен и да вляза в банята , че да се оттърва от напоената цигарена миризма
                          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

аз си пафкам от 3-4 години вече , ама рядко пуша в колата.(а и като цяло не пуша много 1 кутия за около 3-4 дена) ако трябва да изчакам някой си пуша... в града да карам и да пуша не го правя. на дълго пак рядко....и аз въпреки че съм пушач мн мразя омирисаните дрехи, след дискотека....също се нервя като отида на кръчма или пицария , някаде където съм отишъл да се храня.влизам то не мога да видя къде да седна от пушеци чак....и ми е кофти да се храня и да има пушилка.....и да отбележа 1-во питам ако съм в чужда кола дали може да запаля ако ми се пуши.то и мойте приятели пак ме питат , и аз им казвам пушете си не е проблем... само че се тръска през джамовете, че пепелника ми е счупен , все пада и съм го завил с една мн малка видийка
                            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

И аз и жена ми пушим. В колата се пуши, но пуша само на по-дълги дистанции- трафика в Пловдив е натоварен, затова на градско не пуша- пуши ми главата от джигити.
                              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Не пуша... и в колата не позволявам никой да пуши
                                Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                                Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Working...
                                X