jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пушите ли в колата и колко? Не ви ли е гадно?
Collapse
X
-
Аз съм непушач и в колата съответно не се пуши, когато ми дойдат в къщи гости пушачи, "Марш на терасите да пушите"Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
floks
аз също съм от братята непушачи и в колата ми не се пуши, но какво видях рано рано една сутрин-чакам да пресека улицата и стоя на тротоара, минава кола с дете вътре майката захапала цигарата дим в колата а прозорците затворени защото беше хладно. какво да кажа възмутена е най слабо казано..................
Коментар
-
По принцип пуша много,но рядко се случва да пуша в кола а специално в Купето не е пушено никога.Нито аз нито предишния собственик.И слава богу,салона му е като нов а е на 12 години вече.Сигурен съм че за тези години ако беше пушено всекидневно в колата последиците за салона щяха да са трагични.А и бездруго е кофти да пушиш в колата.Като ти падне огънчето например и става много рискова "виша акробатика"Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
bubachko
Преди - да, но една година от как си играх да претапицирам и правя всичко вътре и от тогава едн цигара не е палена вътре. След това ми направи впечатление колко много л...а полепват навсякъде от тоя дим... то не се вижда, но преди като тръкнех по джамовете или пластмасите с кърпичка се едно кал слизаше, а от когато не пуша вътре няма такову веке... П.С.: са като се замисля, ние почти изобшо спряхме със жената да пушим, не само в колата. Една кутия я джвакаме по седмица и нещо двамата...
Коментар
-
Aз пуша, но в колата не. Въобще не ми се пуши докато карам. Взех София - Стара Загора без да спирам и не съм пушил. Веднъж всъщност пробвах да пуша и да карам - ама бях като стрелян заек - гледях пътя, цигарата ( щото си мислех, че ще забравя да изтръскам и ще се подпаля и се отказах.Браво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
-
непушач съм и никога не съм пушил,ако не се брои като малък,когато не успяха да ме научат с една цигара Досега никой не е пушил в колата ми,но и аз не съм возил пушачи,освен един колега,но той сам се съобрази и изхвърли цигарата...ааа да веднъж возих "шефката",понечи да запали и и казах,че в тая кола кола не се пуши-отказа се...май толкова,но преди мен в нея е пафкано доста и си личи...поне миризми обаче няма...а някой по-нагоре бе писал,че пуши само на отворен прозорец в движение и в колата му не миришело...Дръжки!!! Един непушач винаги ще усети ако в една кола е пушено преди ден два,това,че пушачите не усещат си е тяхна работа!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
batproho написа:Аз съм непушач и в колата съответно не се пуши, когато ми дойдат в къщи гости пушачи, "Марш на терасите да пушите"Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Аз в колата не пуша, дори ароматизатора ми стои в пепелника, а задния пепелник е пълен с болтчета и др. Само като си помисля, че тази кола като я взех имаше фасове и под задната седалка. Дори сега съм отказал цигарите, стига да нямам вкъщи не запалвам по цяла седмица.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Пуша си в колата,но не ползвам пепелника и постоянно има ароматизатори.Много рядко обаче давам на клиенти да пушат докато ги возя.Тогава и аз не паля освен ако не е извънградско.Когато сме с малкия също несе пуши в колата.Пере се и се чисти редовно и са се качвали непушачи които като им кажа че пуша вътре се очудват,че не мирише на ло на цигари.Аз вече и ароматизаторите не си подушвам но щом други го казват сигурно е така .Сега щото го няма малкия (на бабин дом е )си пуша и в къщи и си пия питието като бял човекMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар