Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пушите ли в колата и колко? Не ви ли е гадно?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Аз лично

soulkeeper написа:
    1-защото колата е с кожен салон
    [offtopic]Лелейй Tipo с кожа... оха! Добро добро! ;D[/offtopic]
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Нито в колата ми се пуши, нито в нас. Някои от приятелите ми направо се побъркват когато пътуваме някъде извънградско, защото рядко и спирам за "цигара време" :D .

Коментар

SGB написа:
        Нито в колата ми се пуши, нито в нас. Някои от приятелите ми направо се побъркват когато пътуваме някъде извънградско, защото рядко и спирам за "цигара време" :D .
        Лятото пътувах до морето с двама приятели пушачи над 5 часа :D А в нас ги изкарвам на балкона

Коментар

Аз не пуша и за това в колата не пуши никой/я!!!Много мразя на дълъг път да спирам често, ама заради тия пушачи се налага от време на време!Мисля че, колата е била на непушач с много чист салон и нов пепелник което е точно като за мен
          FIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
          FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
          FIAT Stilo 1.2 16V LPG

Коментар

Kuku написа:
            Лятото пътувах до морето с двама приятели пушачи над 5 часа А в нас ги изкарвам на балкона
            Хахаха и аз ги изкарвам на балкона, понякога като правя купон на балкона не можеш да се разминеш от хора :D .

Коментар

В колата ми НЕ СЕ ПУШИ !!!
              ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

В колата ми не се пуши а и аз самият съм непушач. Обикновенно не се влиая от цигареният дим а и не се дразня ако има пушачи около мен самият. Когато се пуши в една кола просто от самият цигарен дим се напояват тапицираните части в купето на автомобила и в последствие остава една неприятна миризма която може да се долови.
                Уважавам тези,които ме уважават!
                Clube do Marea!

Коментар

Пушач съм, но в колата не се пуши! Много редки изкючения правя. Живка е момиче и трябва да ухае на хубаво. За сметка на това се правят други неща!

Коментар

Аааа ... в колата си пуша ... особенно в задръстванията Задължително обаче пепелника е забравен, и джама е отворен, иначе вонята е отвратителна :DИ все пак ... малко по-често пера седалките, но пък не се сдържам да не пуша ... дече ли безхаберните шофери ме изнервят по цял ден, ако и не пуша ... тряяло е да има жертви вече :D
                    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

///// написа:
                      Пушач съм, но в колата не се пуши! Много редки изкючения правя. Живка е момиче и трябва да ухае на хубаво. За сметка на това се правят други неща!
                      Мдаааааааааа, и в нашта кола вече не се пуши, но тези другите неща също се правят!
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                        ///// написа:
                        Мдаааааааааа, и в нашта кола вече не се пуши, но тези другите неща също се правят!
                        Нали, нали! По-добре, отколкото да се пуши!

Коментар

Тъй вярно!
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

По принцип не пуша. Но и не давам на никой да пуши в колата ми !
                            Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Irka_fihi написа:
                              Тъй вярно!
                              А след нещата ми се хапва сладко и после чак ми се пуши.

Коментар

Цял роман го направихте с това пърдяне в колата. Който дойде и ми каже, че е удобно за другото - явно е лилипут.
                                Steliyan's Life!
                                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                                X