Нито в колата ми се пуши, нито в нас. Някои от приятелите ми направо се побъркват когато пътуваме някъде извънградско, защото рядко и спирам за "цигара време" :D .
Нито в колата ми се пуши, нито в нас. Някои от приятелите ми направо се побъркват когато пътуваме някъде извънградско, защото рядко и спирам за "цигара време" :D .
Лятото пътувах до морето с двама приятели пушачи над 5 часа :D А в нас ги изкарвам на балкона
Аз не пуша и за това в колата не пуши никой/я!!!Много мразя на дълъг път да спирам често, ама заради тия пушачи се налага от време на време!Мисля че, колата е била на непушач с много чист салон и нов пепелник което е точно като за мен
FIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
FIAT Stilo 1.2 16V LPG
В колата ми не се пуши а и аз самият съм непушач. Обикновенно не се влиая от цигареният дим а и не се дразня ако има пушачи около мен самият. Когато се пуши в една кола просто от самият цигарен дим се напояват тапицираните части в купето на автомобила и в последствие остава една неприятна миризма която може да се долови.
Аааа ... в колата си пуша ... особенно в задръстванията Задължително обаче пепелника е забравен, и джама е отворен, иначе вонята е отвратителна :DИ все пак ... малко по-често пера седалките, но пък не се сдържам да не пуша ... дече ли безхаберните шофери ме изнервят по цял ден, ако и не пуша ... тряяло е да има жертви вече :D
Коментар