пуша си даже с кеф!работата ми е на 20-тина км.,и сутрин с кафето...а за мириса от цигарите..отворен прозорец и ароматизатор!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пушите ли в колата и колко? Не ви ли е гадно?
Collapse
X
-
Стига бе! Само двама трима пушачи в целия форум ли сме или другите си мълчат. И какво толкова ще стане ако някой приятел ви изпуши една цигара в колата?!? Ми то даже си мирише приятно! Ааааа! Това непушачите са жестоко племе А най-досадни са бившите пушачи според мене! :D П.С. ароматизатор+цигарен дим=мноо гадно Yellow_Flash_Colorz_PDT_31Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Stoyan_68 написа:Това непушачите са жестоко племе||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Stoyan_68 написа:Стига бе! Само двама трима пушачи в целия форум ли сме или другите си мълчат. И какво толкова ще стане ако някой приятел ви изпуши една цигара в колата?!? Ми то даже си мирише приятно! Ааааа! Това непушачите са жестоко племе А най-досадни са бившите пушачи според мене! :D П.С. ароматизатор+цигарен дим=мноо гадно Yellow_Flash_Colorz_PDT_31Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Stoyan_68 написа:Стига бе! Само двама трима пушачи в целия форум ли сме или другите си мълчат. И какво толкова ще стане ако някой приятел ви изпуши една цигара в колата?!? Ми то даже си мирише приятно! Ааааа! Това непушачите са жестоко племе А най-досадни са бившите пушачи според мене! :D П.С. ароматизатор+цигарен дим=мноо гадно Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
Коментар
-
Stoyan_68 написа:Стига бе! Само двама трима пушачи в целия форум ли сме или другите си мълчат. И какво толкова ще стане ако някой приятел ви изпуши една цигара в колата?!? Ми то даже си мирише приятно! Ааааа! Това непушачите са жестоко племе А най-досадни са бившите пушачи според мене! :D П.С. ароматизатор+цигарен дим=мноо гадно Yellow_Flash_Colorz_PDT_31Колега, някой ако дойде у вас, след като цяла неделя си чистил из целия апартамент, ще го пуснеш ли с калните обувки на килимаА като се изпотиш, пръскаш ли се с дезодорант върху поттаИскаш да ме убедиш, че моите приятели имат право да пушат в чисто новата ми кола и това трябва да ми е приятно, така лиАз съм пушил, забележете, от предучлищна възраст до 7-ми клас, не редовно и по съвсем малко (една-две цигари на ден и понякога дори една цигара на два дена), но все пак, това са 7 години и сега, когато вече не пуша, цигарения дим от околните пушачи ме дразни адски много, сърбят ме очите, гърлото ми пресъхва и прочие.... та след като не мога да се разграничавам от пушачите на обществени места, защо да не се разграничавам поне в личното си пространство - кола, жилище, работаFiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Колеги и колежки които сте пушачи, заповядайте в моята кола!!! Тук се пуши на воля! Най - ми е кеф като случа на пътя пред мен и зад мен да няма никой (рацери, рейсъри и разни други камикадзета), да си карам кротко, да си слушам музика и да си пафна една цигарка.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Аз лично
Преди като пушех редовно в темпричката си пушех вече от около 1 година не пуша,след като взехме типото никои не пуши вътре 1-защото колата е с кожен салон 2- колата ер била на непушач Това не значи че робуваме на колите си по-скоро след като не си пушач цигарения дим ти пречи без значение дали предси това си пушил или не!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар